Фото: На Кубку Доброти з боулінгу трофей найщедрішого приніс 1000 грн.

1

Найвлучнішими на започаткованому в рамках Тижня Доброти благодійному турнірі з боулінгу в ЦР «Панорама-Чернівці» стали Олексюк, Ткачук «в квадраті»:), Громадський і Саєвський.

 

Ніна Ткачук
Ніна Ткачук

Охочих поєднати гру в боулінг з благодійністю, на жаль, виявилось не так багато. Серед тих, хто відгукнувся на запрошення організаторів, були секретар міської ради Ярослав Кушнірик, кандидати в мери Петро Олексюк, Віталій Ткачук (з дружиною Ніною) та Мирослав Саєвський, а також один з найспортивніших депутатів міської ради Олег Громадський, його колега-депутат Володимир Бешлей (який першим заявився) та директор готелю «Буковина» Андрій Брязкало. Останній благодійний внесок зробив, але в силу обставин не зміг зіграти на турнірі, делегувавши ці «повноваження» автору цих рядків. «За того хлопця» вибив 146 очок, що виявилось другим результатом на турнірі. Але оскільки це був «делегований» результат, вирішили його залишити поза конкурсом.

Перше місце серед чоловіків виборов Петро Олексюк, який неодноразово вже демонстрував свою прихильність до спорту і здорового способу житя. Те саме можна сказати про срібного призера – знаного більярдними успіхами депутата міської ради Олега Громадського. «Бронза» дісталась Олегу Ткачуку. А його чарівна дружина Ніна Ткачук показала кращий результат серед представниць прекрасної частини людства. Другою тут була «головна чарівниця» Буковини Марта Левченко, яка з благодійним фондом «Майбутнє України» вп’яте проводить зворушливу акцію «Буковинська мрія», в рамках якої здійснюються мрії знедолених діток.

Втішні призи дістались також Мирославу Саєвському, який лише очко поступився у боротьбі за третє місце, та Ярославу Кушнірику, який також «наступав на п’яти» претендентам на місце на п’єдесталі.

Крім медалей, переможцям та призерам від ЦР «Панорама-Чернівці» керуючий боулінг-центром «Максимус» Андрій Миколайович Демчук вручив сертифікати на гру в той же боулінг, більярд.

Окремий трофей був передбачений для автора найщедрішого благодійного внеску. Його отримав Олег Громадський, який при заявленому мінімумі 200 грн. вкинув в скриньку в 5 разів більшу суму. Дякуємо! І дякуємо Центру розваг «Панорама-Чернівці» та особисто Дмитру Флоровичу Равлюку за надану можливість провести цей благодійний захід, співорганізаторами якого стали благодійний фонд «Майбутнє України» та обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

 

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх»

Володар кубку за найщедріший внесок – Олег Громадський

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Олімпійці прийняли у кандидатів в мери нормативи ГТО (відео)

***

1 Comment
  1. Андрій Калинка says

    RESPECT всім учасникам!

Leave A Reply

Your email address will not be published.