Відео: Матч з боксу Україна – Канада 6.04.14 у Чернівцях (онлайн)

1

У неділю, 6.04.14, у Чернівцях відбудеться міжнародний матч з боксу між збірними України та Канади.

Мова про жіночі збірні цих країн, які зійдуться у ФОК «Олімпія». У рамках заходу, крім запланованих десяти боїв, можна буде побачити також показові виступи барабанщиць-мажореток та гімнасток з обласної ДЮСШ.

Початок – о 18:00.

Безпосередній організатор змагань – обласна федерація боксу (Віталій Бєляєв).

Інформацію та фото можна подивитися тут:

Пряму трансляцію забезпечили БУКОВИНСЬКЕ БАЧЕННЯ та портал SportBuk.com

ВІДЕО ONLINE

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Пропонуємо до вашої уваги також матеріал БукІнфо про прес-конференцію перед названим заходом.

4 квітня в конференц-залі готелю «Буковина» пройшла прес-конференція міжнародної матчевої зустрічі з боксу серед жінок між збірними України та Канади. Самі ж виступи спортсменок відбудуться в неділю, 6 квітня, в ФОК «Олімпія». Як зазначає ринг-анонсер і член суддівської колегії обласної федерації боксу Альбер Комарі, раніше в Чернівцях вже проходили змагання з боксу між жіночими збірними.
«Для Чернівців жіночий бокс не є чужим. У 2012 році тут гостювала збірна США, після чого одна зі спортсменок стала олімпійською чемпіонкою. Минулого року на Буковині проводили тренувальні збори команди з Казахстану й України», – наголошує Альбер.
До складу канадської жіночої збірної входить триразова чемпіонка панамериканських змагань Менді Бужо. Каже, що їхати до України не було страшно, бо знала, що тут спортсменок захистять.
«Я знаю, що рівень українського боксу дуже високий, тому було дуже цікаво приїхати і спробувати позмагатися з українськими спортсменами. Щодо напруженої ситуації в Україні, ми були добре проінформовані. І знали, що нам створять чудові умови. Все буде добре», – пояснює Менді Бужо.
Турнір з боксу серед жіночих збірних Канади й України пройде в форматі товариської зустрічі. Під час поєдинків кожна спортсменка зможе відпрацювати власні боксерські навики на практиці, а також перейняти технічні елементи від суперниць.
«Це зустріч двох шкіл, канадської та української. Дівчата зможуть багато чому навчитися одна в одної. Тому видовище має бути захоплюючим», – прокоментував президент обласної федерації боксу Віталій Бєляєв.
По завершенні чернівецьких поєдинків обидві збірні вирушать до Варшави на міжнародний турнір пам’яті Фелікса Штамма.

Максим КОЗМЕНКО, БукІнфо

***

140406-box-Ukraine-Kanada-zhinky-anons-copy

відео бокс Україна, video Ukraine Canada, video boxing Ukraine, video boxing Canada, images boxing Ukraine Canada, Ukraine Canada boxing, photo boxing Ukraine Canada, photo Ukraine Canada, images Ukraine Canada, Ukraine Canada boxing, Ukraine Canada boxing Chernivtsi, готель Буковина, збірна СШа готель Буковина, Україна США, бокс Україна Канада, бокс Україна Канада Чернівці, бокс КанадаА, бокс Канада Чернівці, Беляєв бокс, фото бокс Чернівці, Віталій Беляєв, бокс Беляєв, бокс на Буковині, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

1 Comment
  1. Андрій Калинка says

    Доброго дня! А я допоміг боксеркам дівчатам із Канади поміняти гроші! Я на англійській зясував їхню проблему…а саме так як вони не є резидентами України і внаслідок я так думаю нинішньої ситуації в Україні їм чомусь відмовили поміняти гроші! Їхню проблему вдалося вирішити оскільки я мав при собі паспорт і поміняв їм гроші…хоча довелось чекати в банку біля каси чомусь хвилин 20!!!!!!!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.