Дітей з вадами слуху покатали «з вітерцем» на трасі «Суперкрос» (фото, відео)

0

Чернівецька автогонщиця Ірина Сікорська відкрила двері свого гаража для дітей, яких природа обділила можливостями, проте не позбавила радості життя.

Відео телеканалу «Чернівці»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО


***

Відео телеканалу ТВА


***

Спортсменом може стати навіть людина з обмеженими фізичними можливостями. В цьому переконана Чернівецька автогонщиця Ірина Сікорська. Спортсменка вважає, вади слуху та мови не перепона на шляху до автомотоспорту.

Ірина Сікорська, автогонщик: «На самом деле есть действительно с трудностями ребята которые занимаются спортом и достигают больших успехов. Вдруг загорится, какой то ребенок, вдруг ему понравится, ну я думаю, что пусть они посмотрят на это, а дальше как бог даст».

Цього разу на трасу «Суперкрос» завітало 11ро вихованців Чернівецького обласного навчального реабілітаційного центру №1. Дітки з вадами слуху з радістю сиділи та фотографувались за кермом автомобілів баггі та мотоциклу. Маленьких гостей також покатали на спортивному автомобілі та мотоциклі, що принесло масу задоволення діткам.

Христина, учениця Чернівецького обласного навчального реабілітаційного центру №1: «мені сподобалось. Я хочу навчитися керувати машиною».

Віка, учениця Чернівецького обласного навчального реабілітаційного центру №1: «Мені дуже сподобалося. Я також буду керувати машиною і буду вміти водити».

Викладачі навчального закладу переконані, що подібні заходи вкрай необхідні дітям, аби вони, на рівні з іншими дітьми, могли радіти життю.

Галина Гердик, вчитель Чернівецького обласного навчального реабілітаційного центру №1: «Вважаю, що це конче необхідно дітям, т-що це їх адаптує до життя, вони повинні розуміти змалку, що вони мають певні проблеми здоров’я, але вони нічим не поступаються здоровим людям, вони також в змозі осилити те, що робить інша людина. Мають їхні мрії втілюватись в життя»

Під кінець зустрічі для діток накрили солодкий стіл аби відсвяткувати знайомство учнів зі спортсменами.

Дар’я Товпіч. Телеканал “Чернівці”

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.