Волейбол: Хотинська сенсація у Новоселицькій лізі має розв’язатися в неділю

0

Найбільшою сенсацією Відкритого Чемпіонату Новоселицького району 2013/14 стала поразка чинних чемпіонів від новачків змагань.

 

Ця сенсація сталась у передостанньому турі фінальної четвірки, коли чемпіони з Динівців Новоселицького району у драматичній боротьбі поступились представникам с. Данківці Хотинського району – 2:3.

У Новоселицькій лізі очки нараховуються за старою системою, тобто 2 за перемогу, 1 за поразку і 0 за неявку. До топ-4 Динівці зайшли із «золотим» очком, тож після цієї поразки команда, як повідомив В’ячеслав Гриньов-Лозовинський, розділяють лідерство з чемпіонами-2012 Строїнцями. Тож саме в їхньому очному двобої в неділю, 9.02.14, о 12:30 і визначиться чемпіон-2013/14. Але якщо для Строїнців поразка змусить задовольнитися «сріблом», то Динівці в разі невдачі, найімовірніше, відкотиться на третю позицію (як Строїнці минулого сезону), адже в іншому матчі заключного ігрового дня Данківці зустрічаються з другою командою Строїнців і цілком може розраховувати на перемогу, а отже і перспективи здобути срібні нагороди.

***

Волейбол: Відкритий Чемпіонат Новоселиччини знову дарує суперінтригу (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.