Армспорт: Чернівчани здобули нагороди на «Coppa Italia 2013» (відео)

0

Уперше представники Буковини виступили на Кубку Італії з армспорту. І з першої ж спроби здобули три нагороди у найпрестижніших номінаціях.

На «Coppa Italia 2013» в італійському місті Брешія відзначилися «граючий» президент обласної федерації

Маріус Байка
Маріус Байка

армспорту Маріус Байка та його підопічний Максим Попов. Обидва вони змагалися у вищому дивізіоні (учасників у кожній ваговій категорії ділили на три дивізіони).

Маріус, який, нагадаємо, цього року виграв «Spain Open 2013», у категорії 90 кг став срібним призером серед дорослих професіоналів на ліву руку. А Максим у важкій категорії переміг на праву руку і серед спортсменів до 18-ти років, і до 21-го року.

Маріус Байка поділився з порталом SportBuk.com враженням від італійського успіху:

– Змагання відбулися у класному готелі «Parkhotel». У всі категоріях учасників ділили на три дивізіони. Мені радили спробувати свої сили у другому дивізіоні. Але я сказав, що ми з Максимом будемо змагатися у вищому дивізіоні. Максу вдалося виграти дві

Максим Попов
Максим Попов

номінації. А я на ліву руку дійшов до фіналу, а на праву трохи не пощастило: у першому ж колі жереб звів з фаворитом, з яким двобій тривав десь 5 хвилин. Дуже важкий поєдинок був. Ми віддали стільки сил, що в підсумку обидва вибули з боротьби на перших етапах. Як ми опинилися на «Coppa Italia»? На запрошення Італійської асоціації армспорту. До речі, там же незабаром має відбутися представницький міжнародний турнір, на який теж є вже запрошення.

– Поїздка до Італії – недешеве задоволення…

– Справді, ми не змогли би поїхати на ці змагання без відповідної підтримки. Традиційно допоміг Благодійний фонд «Довіра» (Володимир Дорош), фірма «ВІК», компанія «Опен-світ», туроператор «Queens Travel» та меблевий магазин «Містер Шкаф». А підготуватися належним чином допоміг титулований Ігор Войцехівський, який і в Чернівці приїжджає потренувати, і заочно дає вказівки і завдання. До слова, враховуючи рівень змагань, ми ставили реалістичні завдання – увійти до першої п’ятірки. Так що трохи «перестарались» (сміється – авт.).

 

***

Маріус Байка

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (перший поєдинок на праву руку)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на ліву руку)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на ліву руку 2)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на ліву руку 3)


***

Максим Попов

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на праву руку 1)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на праву руку 2)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на праву руку 3)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (на праву руку 4)


***

Leave A Reply

Your email address will not be published.