Фото: Олімпійка-лучниця зійшлась з чемпіонкою-волейболісткою на «вело-dance»

1

Нові зіркові учасники з’явились в оздоровчій групі з «вело-денсу», заняття в якій, нагадаємо, рекомендував «Спортивний ревізор» SportBuk.com.

Тепер у студії «Ритм», разом з чемпіонкою України з волейболу Мартою Мулна та іншими шанувальниками

Лідія Січенікова і Михайло Косташ
Лідія Січенікова і Михайло Косташ

здорового способу життя, займаються і «новоспечна» чемпіонка світу зі стрільби з лука Лідія Січенікова та тріумфатор нещодавнього Кубку України в цьому ж виді спорту Михайло Косташ.

Після першого тренування Лідія Січенікова зізналась: «Мені дуже сподобалось! «Кріпатури», можна сказати, немає, все пройшло добре. Дуже класні заняття!»

Михайло Косташ, у свою чергу, на другий день зазначив: «Я думав, що це буде набагато легше (сміється – авт.). Я зі своєю немаленькою вагою в принципі справляюсь. І влітку на велосипеді катався, і бігаю кросики приблизно по 20 хвилин, але такого ефекту, як від вело-денсу, не отримував жодного разу. Ви самі бачили, на що я був схожий після (сміється – авт.). Але що приємно здивувало, так це те, що я думав, що після такого навантаження цілий день просто «пропаде», а в підсумку я десь через 30 хвилин після тренування почувався на диво повним сил і енергії! Дуже добре «підзарядився» на весь день. Хочу подякувати «Спортивному ревізору» за вдалі підказки, ми з Лідкою отримали море позитивних емоцій. Наразі вже придбали місячний абонемент. Будемо використовувати це як доповнення до наших тренувань зі стрільби з лука. О, щоби я не забув – дуже приємний тренер на вело-денсі. Всі це відзначають, я ж не буду «білою вороною» (сміється – авт.)».

А ось Марта Мулна, яка вже набрала трохи «стажу» на вело-денсі, зауважила, що тепер набагато легше переносить ці «специфічні» навантаження: «Я навіть не сподівалась, що так швидко «втягнусь». Але вже непогано адаптувалась до цих навантажень. Сама вже помічаю, що кручу набагато швидше, ніж на перших заняттях. І інші цікаві вправи вже легше даються».

Що тут ще додати – айда на вело-денс оздоровлюватися і знайомитися з нашими чемпіонами!;)

***

Фото: Чемпіонка України з волейболу Марта Мулна зайнялась «вело-денсом»

***

«Спортивний ревізор» рекомендує: вело-денс з красунею-тренером і «гормонами щастя»

***

Фітнес студія «Ритм»

м. Чернівці, Проспект Незалежності, 106

(поруч з ринком на вул. Дубинській, у дворі за «інститутом автоматики»).

«Вело-денс» (кардіо-тренування)

Пн, Ср, Пт – 19:00

Вт, Чт, Сб – 9:30

050 290-40-28

Вартість занять

Місячний абонемент (3 тренування на тиждень – 12 занять) – 280 грн.

Місячний абонемент (2 тренування на тиждень) – 240 грн.

Разове тренування – 40 грн.

***

Pole dance

Вт, Чт, Сб – 17:30-19:00 і 20:30-22:00,

Пн, Ср, Пт – 17:30-19:00

Стрип-пластика і Go-Go («продвинутий» рівень)

Вт, Чт, Сб – 19:00-20:30

Exotic Pole Dance (танець у пілона) і стріп-пластика

Пн, Ср, Пт – 16:00-17:30

(095) 160-01-20

zelenitza@yandex.ru

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

оздоровчі заняття спортом, оздоровчий спорт, спортивні клуби, спортивні секції, спортивна база, спортивна база Чернівці, оздоровчі групи в Чернівцях, оздоровчі групи Чернівці, оздоровчий спорт Чернівці, спортивні клуби Чернівці, спортивні центр Чернівці, фітнес центри Чернівці, фітнес центр Чернівці, фітнес студія Чернівці, фітнес студія у Чернівцях, фітнес студії у Чернівцях, спортивні клуби у Чернівцях, групи здоровя Чернівці

Leave A Reply

Your email address will not be published.