У Чернівцях визначатимуть кращих у бодібілдингу, пол-денсі та бікіні

1

Уперше після тривалої перерви у Чернівцях відбудуться відкриті змагання з бодібілдингу та фітнесу «Золотий Бук», в рамках яких 5.10.13 у Палаці «Юність Буковини» визначать кращих у номінаціях бодібілдинг, бікіні та пол-денс.

 

Змагання з бодібілдингу та фітнесу «Золотий Бук», які проводилися з початку 80-х років минулого століття, в10-9948-image5491-gazeta.sebastopol.ua радянські часи збирали у Чернівцях кращих атлетів СРСР. Цей турнір відігравав помітну роль у розвитку не лише буковинського, а й українського бодібілдингу.

Тепер за відродження колишніх спортивних традицій взялась Чернівецька федерація бодібілдингу та фітнесу (IFBB), яка є головним організатором «Золотого Буку 2013». Ініціативу федерації підтримали обласний центр «Спорт для всіх» та партнери і меценати, які долучилися до організації цьогорічний змагань «Золотий Бук», що зберуть 5 жовтня 2013 р. у Палаці «Юність Буковини» титулованих атлетів України.

Атлети  та атлетки будуть змагатися у наступних номінаціях: бодібілдинг юніори (чоловіки), бодібілдинг чоловіки (абсолютна категорія), бікіні, пол денс. Переможців отримають медалі, кубки, цінні призи та грошові сертифікати.

Однією з родзинок змагань буде показовий виступ легендарного українського бодібілдера Андрій Кухарчука.

Президент Чернівецької федерації бодібілдингу та фітнесу Ігор Янчук зазначив: «Наш чемпіонат «Золотий Бук» відкриє нові можливості та дасть поштовх розвитку західноукраїнського бодібілдингу та фітнесу. І в подальшому, сподіваюсь, вже регулярно збиратиме на чернівецькій сцені кращих атлетів».

131005-Bodibildyng-Zolotiy-Buk-afisha***

Відео телеканалу «Чернівці»

***

Відео телеканалу ТВА

***

Прес-конференція у фітнес-клубі «Титан»

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

3.10.13. Прес-конференція перед змаганнями “Золотий Бук” (SportBuk.com)

***

«Міжнародниця» з пауерліфтингу стала призеркою Кубку України з бодібілдингу

Leave A Reply

Your email address will not be published.