Фото: Кубок з дворового футболу 2013 виборов «Прорив»

1

У вирішальних поєдинках Кубку з дворового футболу 2013 р. «Прорив» забив 7 «сухих» м’ячів у ворота команд «Роша Ю» та «Лук’яна Тім».

 

Нагороди і Кубки від обласного центру «Спорт для всіх» були розіграні 28.09.13 трьома командами за коловою системою на штучному майданчику студмістечка ЧНУ, який люб’язно надав ФК «Університет».

Після супернапруженого першого поєдинку «Роша Ю» – «Лук’яна Тім» можна було припустити, що саме одна з цих команд може претендувати на головний трофей. Але в наступних двох матчах своє вагоме слово сказали представники «Прориву», які зуміли обіграти обох конкурентів з великим рахунком.

Цікаво, що у заключному двобої, який вирішував долю першого місця, «Лук’яна Тім» довгий час зберігала шанси навіть на загальну перемогу. Але, отримавши «гол у роздягальню», «лук’янівці» після перерви дещо необачно пішли вперед, що відкрило «Прориву» чудові перспективи для гри на контратаках. При тому, що більше атакувала команда «Лук’яна Тім», «проривівці» мали в рази більше нагод для взяття воріт. Щоправда, «прорвало» їх аж під завісу зустрічі, коли у ворота команди «Лук’яна Тім» за якихось 3 хвилини влетіли ще 3 м’ячі. Останній став для програвших «зайвим», оскільки відкинув їх на третє місце.

Загалом, як зауважив присутній президент ФК «Університет» – заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Осадець, всі команди у фінальній частині продемонстрували непоганий футболі і бійцівські якості. А отже перспектива є у кожного з призерів Кубку з дворового футболу. Головне працювати над собою і вперто йти до своїх цілей.

«Роша Ю» – «Лукяна Тім» – 0:0

Попередження: Олег Пущук (10).

Вилучення: Олександр Лисак (10, неспортивна поведінка).

 

«Прорив» – «Роша Ю» – 3:0

Голи: Тарас Новаковський (20), Володимир Саміляк (24), Володимир Ніколайчук (30).

 

«Лук’яна Тім» – «Прорив» – 0:4

Голи: Тарас Новаковський (20, 40+1), Артур Воронка (40), Віктор Лавський (40+2)

Попередження: Ян-Ріхард Савчук (7) – Володимир Саміляк (7), Віктор Лавський (10), Олег Цуркан (40+1)

 

Фото: Олександр ГОГОЛЬ («Прорив»), Олег МАЦЕЙКО («Лук’Яна Тім») Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть доступні для перегляду пізніше)

***

Команда "Прорив"
Команда “Прорив”

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.