Вадим Заяць: У Кубку прагнемо пройти як можна далі, а в чемпіонаті не ставили ніяких завдань

0

Після виїзної перемоги у кубковому поєдинку в Сумах головний тренер чернівецької «Буковини» Вадим Заяць заявив, що у першоліговій першості України 2013/14 перед нашою командою не ставили ніяких завдань…
101006-Bukovyna-Lviv-pres-ZayatsVad-sportbuk.com (6)
Вадим Заяць, головний тренер ФСК «Буковина» (Чернівці):
– Важка була гра двох команд, було багато боротьби, можна сказати, що було мало футболу, хлопці боролися, як з одного боку, так і з іншого. Зрозуміло, що результатом задоволений, тим більше, що дуже хорошу команду обіграли, яка дуже сильно грає вдома. Знову ж, перша перемога в чемпіонаті, важко ми її здобули. Молодці хлопці, як з одного боку, так і з іншого, був справжній чоловічий вид спорту.

На вашу думку, чого не вистачило сумчанам для досягнення позитивного результату?

– Я не знаю, тому що я готовий про свою команду розмовляти, на мій погляд, дві команди добре грали сьогодні, принаймні, хотіли перемогти.
Як ми розуміємо, то у вас з хлопцями була серйозна розмова в перерві, тому що ваша команда у другому таймі додала по грі?
– Та ні, нічого такого ми не робили в перерві, ми нав’язували свій футбол, у нас була перевага в повітрі, високих хлопців у нас було більше. Навіть і не думали розігрувати довгі атаки і великими кількостями передач, тобто ми грали просто у футбол. Все-таки всі бачили, що у нас в зоні центральної площі двох захисників була перевага мінімум на одну голову.
– А яке завдання стоїть перед командою на новий чемпіонат і в розіграші Кубка?
– У розіграші Кубка ставимо завдання як можна далі пройти, а в чемпіонаті мені не ставили ніяких завдань, ми граємо, як граємо.
– Ще не визначилися?
– Ну так, там є, як кажуть, чутки, але в роздягальню до нас ніхто не заходив. У Прем’єр-лігу команда, напевно, буде готова вийти через пару років. У наших шефів є якесь бачення, які займаються футболом, ще раз повторю, що ніхто команді завдання не ставив.
– А яке у Вас враження про сьогоднішній суддівстві?

– Я про суддівство не буду нічого говорити, я можу сказати лише те, що здоров’я футболіста, перш за все. Ми в цьому плані якби страждаємо, люди через гру отримують серйозні травми. Це не те що насторожує, а це не прикрашає футбол.

 

Денис Расенко, прес-служба ПФК «Суми»

(переклад bukinfo.com.ua)

Віталій Михайлішин: «Буковина» морально готова до Прем’єр-ліги

Leave A Reply

Your email address will not be published.