Фото: Сексапільні волейболістки відкрили Чернівцям CrossFit

1

Перша віце-міс спорт Буковина та інші красуні-спортсменки взяли участь у незвичній фотосесії, аби привернути увагу до нового спортивного проекту.

 

Йдеться про відкриття нового залу для CrossFit-у, який запрацював у Чернівцях 6.08.13 на базі клубів 130806-CrossFit-Chernivtsi-GrenjNataly-shtanga-sportbuk.com (1)-copyрукопашного бою «Цитадель», «Каскад» і «Граніт».

Рекламувати новий зал (і новий для регіону вид спорту та рухової активності) згодилися чинна І віце-міс спорт Буковина Лілія Щербата, її партнерка по команді у Лізі пляжного волейболу Катерина Демянишина, ще одна волейболістка Наталя Грень та не менш симпатична футболістка з того ж ЧНУ Леся Герман.

Тепер трохи про «головного винуватця» – CrossFit. Це програма, побудована на постійно варійованих функціональних рухах, виконуваних з високою інтенсивністю. Програма складається з так званих «Тренувань дня». CrossFit можна описати як програму силових вправ, яка складається з «постійно мінливих функціональних вправ високої інтенсивності», з кінцевою метою поліпшення загальної фізичної форми, реакції, витривалості і готовності до будь-якої життєвої ситуації, що вимагає активних фізичних дій. Вправи зазвичай тривають не більше 20 хвилин, відрізняються підвищеною інтенсивністю.

У програмі комбінуються такі дії як: біг (спринтерські забіги), веслування (на спеціальних тренажерах), стрибки (зі скакалкою або на перешкоди), лазіння по канатах, робота з «залізом» (гантелі, гирі, штанга), перенесення речей (медбол), вправи на кільцях, перевертання покришок (величезних) і багато інших.

Отож, буковинські красуні-спортсменки стали обличчям нового залу і, водночас, учасницями першого тренування з CrossFit-y. Зрозуміло, що відвідувати вони будуть зал і в майбутньому – статус «зобов’язує»;)

 

Бажаючих спробувати свої сили у новому виді спорту чекають за адресою:

м. Чернівці, вул. Канівська (Каспрука), 50.

Вхід з боку стадіону. Початок тренувань – 19:00.

Телефон для довідок та запису на заняття: (095) 894-36-33

Група: vk.com/krb_cv

Аліна ТОКАР

Фото: Віталій ІВАНІЧИК (фотогалерея буде доповнена)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

6.08.13. Відкриття залу CrossFit у Чернівцях (SportBuk.com)

***

CrossFit, CrossFit Чернівці, CrossFit у Чернівцях, CrossFit Черновцы, CrossFit в Черновцах, зал CrossFit Черновцы, зал CrossFit в Черновцах, зал CrossFit Чернівці, зал CrossFit у Чернівцях, вид спорту CrossFit, крос фіт, кроссфіт, кроссфит, кроссфіт Чернівці, крос фіт Чернівці, кроссфит Черновцы, кросфит Черновцы, новини спорту, спорт новини, новини буковинського спорту, новини спорт Буковина, новини чернівецького спорту, новини спорт Чернівці, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.