Буковинці презентували у Києві нову версію кросівок

0

Двоє з чотирьох відомих атлетів, яких залучили до презентації нової версії відомої лінії LunarGlide, – буковинці.

 

Тарас Бибик, Ольга Ляхова, ВІталій Бутрим і Наталія Лупу на презентації нових кросівок
Тарас Бибик, Ольга Ляхова, ВІталій Бутрим і Наталія Лупу на презентації нових кросівок

Дійство відбулось у київському планетарії. А презентували нову модель кросівок фірми «NIKE» новоселицька чернівчанка Наталка Лупу (чемпіонка Європи 2013 р. в приміщенні на 800-метрівці), чернівчанин Тарас Бибик (срібний призер Євро-2013 U-23 на 800-метрівці), а також сумчанин Віталій Бутрим та полтавчанка Ольга Ляхова, які також захищатимуть честь України на Чемпіонаті світу 2013 р. з легкої атлетики в Москві.

Як повідомив SportBuk.com Тарас Бибик, спершу спортсмени відповідали на запитання про останні успіхи, тактику бігу і таке інше. А потім попросили розказати безпосередньо про презентовані кросівки. Тарас зауважив, що тренується в них і вважає цю модель доволі вдалою.

Чинна чемпіонка Європи Наталка Лупу, у свою чергу, зауважила: «Міцність і чудова амортизація Nike LunarGlide+5 забезпечує стійкість стопи під час бігу. Підошва LunarGlide+5 відмінно адаптується до особливостей форми стопи, і, звісно, мені подобається їх стильний дизайн».

Спортсменам-учасникам презентації подарували по парі кросівок, бігову майку та шорти (зрозуміло, що фірми NIKE).

А другого дня, як розказав Тарас Бибик, легкоатлетична та гімнастична збірні мали на олімпійській базі у Конча-Заспі півторагодинну дискусію з президентом Національного Олімпійського комітету України Сергієм Бубкою, який, як відомо, претендує на посаду очільника Міжнародного Олімпійського комітету. На зустрічі був присутній і добре відомий Нестор Шуфрич, який очолює Федерацію стрільби з лука України.

Спортсмени розказали про проблеми, пов’язані з підготовкою до відповідальних стартів. Зокрема, констатували, що для підготовки легкоатлетів база у Конча-Заспі, м’яко кажучи, не пристосована. Збірників возять на тренування автобусами.

За словами поважних гостей, найближчим часом держава може взятися за оновлення та осучаснення названої бази олімпійської підготовки.

Leave A Reply

Your email address will not be published.