Вітаємо з ювілеєм Олексія Лазенка!

0

29.07.13 свій 60-й день народження святкує знаний футбольний фахівець та працівник сфери фізичної культури і спорту Олексій Лазенко.

Lazenko-prapor-sportbuk.com

Свого часу Олексій Миколайович встиг пограти за головну футбольну команду краю «Буковину», в аматорському футболі 5 разів ставав чемпіоном області. Після завершення футбольної кар’єри багато років судив змагання різного рівня (аж до вищої ліги України), а останнім часом інспектує футбольні матчі.

Багато років Олексій Миколайович виконував функції заступника голови обласної федерації футболу. Як спортивний працівник, останніми роками був директором обласного центру олімпійської підготовки. А після його закриття, з квітня 2013 р., працює інструктором в обласній школі вищої спортивної майстерності.

Головні його «козирі» – людяність і порядність. Тому у спортивних колах Олексій Миколайович користується заслуженою повагою.

Сьогодні обласна школа вищої спортивної майстерності та міська федерація футболу в особі Сергія Задорожняка, обласна федерація футболу, спортклуб «Гешко», управління фізичної культури і спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА, багато-багато спортсменів і тренерів шлють ювіляру щиросердні вітання та побажання ще довгі роки, як кажуть, залишатися у формі і працювати на благо буковинського спорту!

Leave A Reply

Your email address will not be published.