Фото: У карпатському таборі з першого дня ІІІ зміни – олімпійські сюрпризи

2

Сюрпризно розпочалася третя зміна 2013 р. у таборі «Юність», розташованого у підніжжя буковинських Карпат в Берегометі Вижницького району. Першого ж дня і табір, і відпочиваючі отримали «олімпійські» презенти.

Хлопчикам і дівчаткам запропонували взяти участь у різних спортивних конкурсах, в яких розігрувалися презенти від обласного центру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України.

Зокрема, вони позмагалися у баскетбольній влучності, де головними снайперами серед хлопців стали Нікіта Остафійчук (2002 р. н., 5 загін) та Олег Рудей (2002 р.н., 5 заг.), яким трішечки поступилися Максим Жук (1999 р.н., 2 заг.) та Влад Довганюк (2000 р.н., 2 заг.), а серед дівчат – Каріна Нистирюк (2000 р.н., 2 заг.), Олександра Рудей (2000 р.н., 5 заг.), Мирослава Шотропа (2001 р.н., 3 заг.) та Даша Довганюк (2005 р.н.). Олександра Рудей та Мирослава Шотропа відзначилися і у конкурсі футбольних снайперів, де найвлучнішими, зрозуміло, були хлопці.

Волонтер Володимир Довганюк вручив від обласного відділення НОК України табору м’ячі для гри у баскетбол, футбол та волейбол. І всі вони одразу пішли в хід – дітки миттєво заповнили всі спортивні майданчики, які, зазвичай, майже ніколи не пустують у таборі «Юність».

За активну підтримку олімпійського руху футболками від НОК України були відзначені і директор табору Катерина Ковальчук та методист Тетяна Тодоріко.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

24.07.13. Олімпійське літо у таборі “Юність” Берегомет (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.