Фото: Табір «Буковинське орлятко» завершив зміну на «олімпійській» ноті

2

Активна спортивна програма другої зміни 2013 р. в таборі «Буковинське орлятко» (Глибочок Сторожинецького району) увінчалось заходами у рамках «Олімпійського літа», почесним гостем яких став герой Євро-2013 з легкої атлетики U-23 Тарас Бибик.

 

На очах у «свіжеспеченого» срібного призера Чемпіонату Європи U-23 на дистанції 800 м Тараса Бибика юні

Нагороди вручав Тарас Бибик
Нагороди вручав Тарас Бибик

відпочиваючі позмагалися у багатоборстві, програму якого склав відповідальний за фізкультуру і спорт у таборі – знаний волейбольний суддя і активіст Іван Васкан. Як зазначив Тарас Бибик, який свого часу, до речі, тричі відпочивав у цьому таборі, у кожному виді він побачив доволі перспективних для спорту юнаків та дівчат. Тож він побажав всім займатися спортом, адже хтось може дійти і до олімпійських висот, але всім гарантований, як мінімум, оздоровчий ефект від цих занять.

Окремо можна відзначити Аліну Ровінську з 3 загону, яка здобула чотири перших місця! По декілька нагород вибороли ще декілька учасників.

Церемонія нагородження була розбавлена виступами груп підтримки, серед яких був проведений окремий фестиваль (як і у першій зміні). Цікаво, що цього разу у постановці номерів взяла участь «граючий тренер» провідної у регіоні групи підтримки «Максимум» Інна Правдич.

Учасники змагань отримали нагороди від дирекції табору та презенти від обласного центру «Спорт для всіх» і обласного відділення НОК України.

Не обійшлося, звісно, й без автограф- та фотосесії з присутнім титулованим бігуном.

Кращі в окремих номінаціях (2 зміна 2013 р.).

Стрільба з лука: Ольга Панівська (1 заг.), Олег Бушкевич (2 заг.), Аня Кракович (3 заг.), Аня Харченко (4 заг.), Сергій Супрун (5 заг.), Алекс Філатов (6 заг.).

Піонербол: Яна Шкарбанова (5 заг.).

Волейбол: Тіна Максим’юк (1 заг.), Артем Мороз (3 заг.).

Баскетбол: Петро Купріянов (1 заг.), Юлія Гордієнко (3 заг.).

Футбол: Артем Ганіс (4 заг.), Олександр Падун (3 заг.).

Шашки: молодші – Антон Поліщук (6 заг.), Олена Михайлюк (4 заг.), старші – Юрій Бартуляк (3 заг.), Марина Ткаченко (1 заг.).

Шахи: молодші – Богдана Соколовська (4 заг.), Влад Дуткевич (5 заг.), старші – Аліна Ровінська (3 заг.), Артем Кацапчук (3 заг.).

Настільний теніс: молодші – Влада Тодорюк (4 заг.), Дмитро Гончар (5 заг.), старші – Аліна Ровінська (3 заг.), Костянтин Одинець (3 заг.).

Плавання: Ростислав Черватюк (3 заг.), Діана Сабкова (2 заг.), Олександр Хордіков (4 заг.), Дар’я Янчик (4 заг.), Євген Васкан (6 заг.), Богдана Ткаченко (6 заг.).

Багатоборство

Віджимання (хлопці): Михайло Хаян (6 заг.) – 53, Омар Шабан (1 заг.) – 64.

Прес (дівчата): Богдана Соколовська (4 заг.) – 31, Елеонора Кормиш (2 заг.) – 32.

Дартс: молодші – Антоніна Маловічко (5 заг.), Данило Шишковський (5 заг.), старші – Аліна Ровінська (3 заг.), Юрій Думитрюк (3 заг.).

Стрибки зі скакалкою (дівчата): молодші – Поліна Дьоміна (4 заг.) – 124 рази за 1 хв., старші – Аліна Ровінська (3 заг.) – 138.

Підтягування (юнаки): молодші – Гліб Антонов (6 заг.) – 14 разів, старші – Сергій Мелещенко (1 заг.) – 24.

Примітка: якщо Ви помітили якусь неточність (зокрема у прізвищах, адже протоколи заповнювалися від руки), прохання повідомити на sportbuk@gmail.com

***

Відео chernivtsy.tv буде додано.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

18.07.13. Олімпійське літо у таборі “Буковинське орлятко” (SportBuk.com)

***

2 Comments
  1. лариса says

    Вітаю) я іду до цього табору 1 раз. Підкажіть будь ласка чи є на території табору магазин? і чи можна приймати душ кожного дня??

    1. Наскільки я знаю, магазину там немає на території, але годують добре, так що можна обійтися і без походів у магазин:) а взагалі навіщо я відповідаю – думаю, тут зможуть відповісти і більш “в цій темі” люди;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.