Фото: Пляжні волейбольні баталії та «мокра» фотосесія у комплексі «Троя»

1

Уперше Ліга пляжного волейболу гостювала у комплексі «Буковинська Троя» (с. Реваківці Кіцманського району).

 

Тетяна Ротар і Крістіна Колісник
Тетяна Ротар і Крістіна Колісник

Напередодні, як ми вже повідомляли, на майданчиках комплексу «Троя» відбулися прем’єрні в регіоні змагання з пляжного футболу, а також турнір з екзотичного і дуже доречного в спекотну погоду акваболу.

«Баталії» в рамках Ліги пляжного волейболу в «Трої» стали першими в сезоні, які не «постраждали» від дощів (нагадаємо, через несприятливі погодні умови дівчата перші два тури не змогли дограти, а ще раз призначений тур довелося відкласти). Заступник керівника комплексу «Буковинська Троя» Юрій Тарновецький за декілька днів до звітних змагань жартував, що бездощову погоду вони замовлять. Насправді ж не лише обійшлося без дощу, а ще й було дуже спекотно. Але умови були однакові для всіх.

У чоловічому турнірі Ліги пляжного волейболу, організованої обласним центром «Спорт для всіх», інтрига зберігалась до останнього матчу, в я кому зустрілися СК «Аматор» (Юрій Гнат, Олександр Омаров) та «Чиботару» (Василь і Андріан Чиботару). Останні в разі перемоги виходили на перше місце. Проте цей «подвиг» батькові і сину не вдався – екс-гравець суперліговського «Будівельника» (Чернівці) Юрій Гнат та його партнер по чемпіонському складу «Родничка» у вищій аматорській лізі України Олександр Омаров виграли другий з трьох турів і впевнено лідирують у загальному заліку. Здолавши сімейний тандем Чиботару, СК «Аматор» принагідно допоміг Андрію Скорейкові та Івану Васкану стати срібними призерами. Чиботару залишилися на третій позиції, що теж є пристойним результатом, адже у попередніх турах вони до призової трійки не входили.

Серед жінок нагороди здобули Олена і Тетяна Ротар з Новоселицького району, Крістіна Колісник і Тетяна Голодняк та представниці Кіцманщини Тетяна Фесик і Віра Філіпчук. Оскільки попередні два тури залишаються поки що недограними, саме це тріо і йде попереду у загальному заліку.

Окремим рядком, як кажуть, варто відзначити «сімейність» пляжних «баталій» у «Трої», адже серед призерів були одразу дві команди, утворені батьками і дітьми: Олена Ротар з донькою Тетяною та Василь Чиботару з сином Андріаном. І обидві сімейні волейбольні пари – з Новоселицького району, який по праву називають «найволейбольнішим» в регіоні.

Нагороди від обласного центру «Спорт для всіх» переможцям та призерам вручали, зокрема, генеральний директор комплексу «Буковинська Троя» Володимир Воронюк та його «бойовий» заступник Юрій Тарновецький.

Володимир Іларієвич зазначив, що дебют одразу декількох пляжних різновидів спорту в «Трої» є для комплексу приємним і символічним, адже в найближчі плани входить розвиток спортивної інфраструктури, зокрема, для літніх видів спорту. І взагалі, як наголосив керівник комплексу, він особисто робить все можливе для пропаганди здорового способу життя, залучення підростаючого покоління до активного дозвілля, тому дуже радий, що є організації, які переймаються проблемами здоров’я нації, зокрема, організовуючи різноманітні спортивні заходи.

Цікаво, що чи не всі учасники туру Ліги пляжного волейболу в «Трої» між іграми встигли побавитися і в аквабол. А дівчата ще й отримали в подарунок фотосесію від відомого фотографа Анатолія Бойди.

Нагадаємо, що усі охочі можуть приєднатися до Ліги пляжного волейболу на будь-якому етапі (стежте за анонсами на нашому порталі). А кращі команди за підсумками всіх турнірів (турів) наприкінці літа або напочатку осені розіграють підсумкові нагороди.

Становище після 3 турів (чоловіки):

1. СК «Аматор» (Юрій Гнат, Олександр Омаров) – 19 (8+5+6)

2. «Родничок» (Андрій Романишин, Юрій Статник) – 10 (0+10+0)

3. «ЧТЕІ КНТЕУ» (Вадим Шкриль, Сергій Нехаєв) – 9 (4+5+0)

4. «Буковина сервіс-центр» (Володимир Комаров, Дмитро Семенюк) – 8 (0+8+0)

5. «Макрон» (Андрій Пелих, Дмитро Нагірний) – 7 (0+7+0)

6. «КС» (Валентин Бурковський, Андрій Скорейко) – 6 (6+0+0)

«Чеботару» (Василь і Андріан Чеботару) – 6 (1+2+3)

8. «ТФ» (Євген Теслицький, Василь Франчук) – 5 (5+0+0)

«Азіськи» – 5 (0+5+0)

10. СВ (Скорейко/Васкан) – 4 (0+0+4)

11. «Барком» (Олег Чекан, Олександр Буздуган) – 2,5 (2,5+0+0)

«Товстяки» (Костянтин Гребенюк, Ілля Рябой) – 2,5 (2,5+0+0)

13. «Арсенал» – 2 (0+2+0)

«Новоселиця» – 2 (0+2+0)

«Дністер» – 2 (0+0+2)

16. «Живчик» – 1 (0+0+1)

***

Фото: Анатолій Бойда (зйомка урочистих та інших подій, недорого)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

28.07.13. Ліга пляжного волейболу у комплексі “Троя” (Анатолій Бойда, SportBuk.com)

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

28.07.13. Ліга пляжного волейболу у комплексі “Троя” (SportBuk.com)

***

Відео chernivtsy.tv

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.