Фото: «Найфутбольнішими» виявились ескулапи медичного університету

0

Удруге перемогу на турнірі з міні-футболу серед команд закладів охорони здоров’я Чернівців святкували ветерани місцевого медичного університету.

 

З м’ячем Вадим Вишкварко
З м’ячем Вадим Вишкварко

У здоровому тілі – здоровій дух

З 3 по 13 червня на футбольному майданчику біля стадіону «Буковина» відбувся турнір з міні-футболу серед команд закладів охорони здоров’я міста Чернівці та Буковинського державного медичного університету . Турнір був організований Обласним комітетом Чернівецької обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я в особі Генчевої Г.К.

 

У змаганнях взяли участь 8 команд:

1. Ветерани Станції Швидкої Медичної Допомоги

2. Викладачі Буковинського державного медичного університету

3. Міська дитяча клінічна лікарня

4. Обласний медичний діагностичний центр.

5. Станція швидкої медичної допомоги(СШМД)

6. Ветерани БДМУ

7. 1 хірургічне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги

8. Урологічне відділення Лікарні швидкої медичної допомоги

Команди були розділені на дві групи і в запеклій боротьбі до півфіналів відповідно вийшли з групи А – БДМУ Ветерани з першого місця і з другого Станція швидкої медичної допомоги. З групи Б – з першого місця викладачі БДМУ і Міська дитяча клінічна лікарня(МДКЛ). В пів-фінальних двобоях Ветерани БДМУ лиш в серії післяматчевих пенальті переграли МДКЛ(основний час 3:3), а викладачі БДМУ переграли СШМД..

Вже в четвер відбулись останні ігри турніру. В матчі за третє місце МДКЛ переграло СШМД з рахунком 3:0 в запеклій боротьбіJ, а у видовищній фінальній грі «Ветерани БДМУ» вдруге на турнірі в «лотерею» перемогли «Викладачів БДМУ».

За підсумками змагань був визначений кращий гравець турніру – Білокопитий Василь, лікар-хірург Міської дитячої клінічної лікарні.

Лікарі ще раз підтвердили, що вони не тільки вміють вправно рятувати чужі людські життя, а й самі перебувають у гарній спортивній формі, ще раз показавши іншим приклад здорового способу життя.

Олександр БІЛОУС

 

Фото: Олександр БІЛОУС

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Турнір з міні-футболу серед медичних працівників Чернівців 2013 р. (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.