Глибоцький «Колос» не зміг переграти «Комфорт» (фото, відео)

0

У другому турі першості області з футболу серед команд ІІ ліги глибоцький «Колос» вдома не зміг переграти «Комфорт» з села Зарожани (Хотинський район).

Усі результати туру (та статистику) можна подивитися тут:

ФК «Колос-Глибока» – ФК «Комфорт» – 1:1130518-Glyboka-Komfort-sportbuk.com (2)

Голи: Василь Лазурко, 50 – Сергій Топеркін, 41 пен.

Судді – Володимир Бамбурак, Микола Колісниченко, Сергій Буковей. Інспектор – Микола Каланча.

 

Гру активніше, як і належить господарям, розпочали глибочани. Вже на 6 хвилині Олександр Партей («Колос») загрожував воротам гостей, але відзначитись юному нападнику глибочан не вдалось. «Колосівці» не збавляли обертів, і на 10 хвилині після хорошого удару глибоцького футболіста надійно в цьому епізоді зіграв голкіпер гостей. Згодом після дального удару захисника «Колосу» м’яч пройшов поруч з дев’яткою. Гостям ж створити щось гостре в атаці не вдавалось. А протягом 21 хвилини гравці «Колосу» двічі загрожували воротам гостей. В першому епізоді м’яч пройшов  значно вище воріт, а в другому – надійно зіграв воротар. Згодом глибочани ледь не «привезли собі» гол: обрізка захисника призвела до стрімкої атаки футболістів «Комфорту», чиєму гравцю майже вдалось вийти сам на сам з воротарем, але в останній момент свою помилку виправив захисник – кутовий. Вже через декілька хвилин футболіст «Колосу» втік на побачення з голкіпером, але удар прийшовся поруч зі стійкою. На 33 хвилині воротам гостей знову загрожував активний Олександр Партей – влучити в «рамку» нападнику не вдалось. Глибочани повністю перегравали своїх опонентів. Велика кількість ударів по воротах гостей, наслідок територіальної та ігрової переваги господарів поля. Проте, всупереч логіці, вперед вийшли футболісти «Комфорту». Гості подали кутовий, надійно зіграли захисники, але вже в наступному епізоді, коли пішла повторна подача в карний майданчик, гравець «Колосу» відверто зіграв рукою у власній штрафній, арбітр зустрічі Володимир Бамбурак без вагань вказав на «точку». На 41 хвилині вирок виконав Сергій Топеркін, хоча голкіперу не вистачило трішки фарту, щоб врятувати господарів. Останні хвилини першого тайму запам’ятались непоганим ударом зі штрафного у виконанні футболіст «Колосу», м’яч просвистів над «поперечкою». Підсумок першого тайму – 1:0 на користь гостей, які не беручи до уваги пенальті, не завдали жодного акцентованого удару по воротах «Колосу».
Початок другого тайму був повністю за глибочанами.  На 49 хвилині вони провели непогану атаку, підсумком якої став непезпечний постріл по воротах гостей. А  вже в наступній атаці господарям вдалось зрівняти рахунок, це Василь Лазурко ввійшов в карний майданчик гостей та завдав потужного удару, м’яч рікошетом від захисника влетів в кут воріт «Комфорту». Йшла 51 хвилина матчу, і у глибочан попереду був майже цілий тайм, щоб виграти цю гру. Одразу ж після взяття воріт господарі могли вийти вперед, але вихід сам на сам з воротарем реалізувати не вдалось: воротар відбив м’яча на ногу одномуз суперників, удар не вийшов, м’яч пішов значно вище воріт. А на 56 хвилині гравці «Комфорт» вразили ворота господарів, але арбітр гол скасував через офсайд. Відчувалось, що у гравців «Колосу» було велике бажання перемогти. Два поспіль  небезпечні штрафні удари нічого не принесли господарям. А ось на 70 хвилині міг вийти дуже красивий гол зі штафного – м’яч пролетів повз дев’ятку. На 75 хвилині небезпечно пробивали футболісти «Колоса» з лінії карного майданчику, але воротар дуже впевнено грав, тому ці удари великих труднощів йому не принесли. Останні хвилини матчу залишились за  господарями, які намагались вирвати перемогу. Було декілька хороших ударів, але, на жаль, неточних. Підсумок гри – не зовсім логічна нічия 1:1. Ця нічия стала другою поспіль для глибоцької команди, в активі якої зараз 2 пункти. Для представників же Хотинського району нічия принесла перші бали в цьогорічній першості. Нагадаємо, що гру 1 туру між  ФК «Герца» та ФК «Комфорт» було перенесено.

Денис БОЙЧУК

Змінений календар ІІ ліги та результати можна подивитися тут:

Фото: Денис БОЙЧУК

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

18.05.13. Футбол (ІІ ліга Буковини). Глибока – Комфорт (SportBuk.com)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.