Фото: Буковинські динамівці пробилися до фіналу Чемпіонату ДПтСУ України

0

Забивши 25 голів у двох матчах, представники Буковини виграли в Івано-Франківську групу F зонального етапу Чемпіонату Державної пенітенціарної служби України з міні-футболу.

 

СТАВШИ НАЙСИЛЬНІШИМИ В ГРУПІ «F», БУКОВИНСЬКІ ПЕНІТЕНЦІАРІЇ ВИБОРОЛИ ПУТІВКУ У ФІНАЛЬНУ ЧАСТИНУ ЧЕМПІОНАТУ ДПтСУ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Руслан Кувіла з переможним трофеєм

17 квітня 2013 р. в  рамках Чемпіонату Державної пенітенціарної служби України з міні-футболу пройшли відбіркові  матчі в 10-ти  групах, де за путівку у фінал змагались команди територіальних органів та навчальних закладів Служби.

В спортивному комплексі «Беркут», що на Франківщині, в групі «F» силами мірялись збірні команди управління ДПтСУ в Івано – Франківській області, відділів в Чернівецькій та Закарпатських областях.

Урочисту частину змагань відкрив заступник начальника УДПтС України  в Івано-Франківській області полковник внутрішньої служби Сергій Репецький. Після вступного слова та побажань показати якісну гру, відбулося жеребкування команд.

Футбольне дійство розпочалося грою господарів проти колег із Закарпаття. Запекла боротьба точилася протягом всього поєдинку, а доля переможця вирішалась лише в останні хвилини матчу. В  принциповій і напруженій грі з рахунком 5:4 перемогу одержала команда з Івано-Франківська. В результаті наступного двобою, програвши з рахунком 4:16 буковинським пенітенціаріям, команда з Ужгорода посіла лише третю сходинку в групі.

Тож місце до фінальної частини змагань повністю залежало від результату зустрічі Чернівецької команди з господарями майданчику. Гра розпочалася дуже обережно і виважено, команди по черзі контролювали м’яч, проте на гострі контратаки так і не переходили. «Розвідка» тривала до 8 хвилини, після чого буковинці спромоглися відкрити рахунок. Та всього за кілька секунд суперник встановив паритет, забивши у відповідь. З кожною наступною хвилиною чернівчани грали все активніше та по-максимуму використовували створені моменти, повністю перехопивши ігрову ініціативу.

У підсумку, з переконливою перемогою 9:2 працівники відділу ДПтСУ в Чернівецькій області перемогли перспективну команду з Івано-Франківська. Впевнено відстоював ворота буковинських пенітенціаріїв молодший інспектор відділу охорони Сокирянської ВК – 67 сержант внутрішньої служби Андрій Щербул, який був визнаний кращим воротарем на даному турнірі.

Із заслуженою перемогою призерів привітало керівництво Управління ДПтСУ в Івано – Франківській області,  вручивши командам і кращим гравцям дипломи, кубки та цінні подарунки.

Тож, ставши найсильнішими у групі «F», буковинські пенітенціарії вибороли путівку у фінальну частину Чемпіонату Державної пенітенціарної служби України з міні-футболу, яка  проходитиме з 21 по 25 травня на базі Чернігівського юридичного коледжу ДПтСУ.

Ст. інспектор взаємодії із ЗМІ та ЗГ
ВДПтСУ в Чернівецькій області
капітан внутрішньої служби                                                              Микола Лазенко

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.