Фото: Відверта фотосесія моделей з чемпіонами з рукопашного бою

2

Уперше у Чернівцях провели спільну з титулованими спортсменами фотосесію та відбір моделей для представлення фіналістів Всеукраїнського турніру з рукопашного бою, який відбудеться 23-24 березня 2013 р. у Центрі розваг «Панорама-Чернівці».

У спільній фотосесії моделей та титулованих буковинських рукопашників, яку організувало модельне агентство «Шоу-Тайм» (генеральний директор – Ліна Ільніцька), взяли участь 20 красунь з Буковини та сусідніх областей. Фотографували Ярослав ГАЛАН (SportBuk.com) та Олександр ТКАЧУК (газета «Буковина»).

Мета акції – нестандартний фото-анонс Всеукраїнського турніру з рукопашного бою, який відбудеться наступних вихідних у Чернівцях, та відбір 14-ти моделей для представлення фіналістів цих змагань. До слова, так, як це робитимуть на чернівецькому турнірі, фіналістів баталій з рукопашного бою ще не представляли. Отже, маємо ще одне чернівецьке «вперше».

В якості журі на кастингу виступили місцеві рукопашними – герої Чемпіонату світу 2012 р. (чемпіони Василь Гуцул, Олег і Тарас Мандрики, Ростислав Мокрій, срібний призер Іван Зварич та бронзовий призер Іван Бойчук). Взагалі хлопці схилялися до однієї версії – «відібрати» всіх учасниць кастингу. Але… Серед дівчат, які представлятимуть фіналістів названого турніру, буде, до слова, і Міс Чернівці 2012 р. Карина Трасковська.

 

Фото: Олександр ТКАЧУК

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

21.03.13. Моделі і чемпіони з рукопашного бою (SportBuk.com)

***

Фото: Ярослав ГАЛАН, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

21.03.13. Моделі і чемпіони з рукопашного бою (Фото: Ярослав Галан, SportBuk.com)

***

відверта фотосесія, відверті фото, відверті фото спорт, еротика спорт, моделі спорт, моделі рукопашний бій, моделі змагання, кастинг, кастинг спорт, рукопашний бій, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою Чернівці-2011, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою у Чернівцях, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою Чернівці, Всеукраїнський турнір рукопашний бій Чернівці, турнір рукопашний бій Чернівці, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою Панорама, Всеукраїнський турнір з рукопашного бою Панорама-Чернівці, рукопашний бій Панорама-Чернівці, рукопашний бій Панорама, рукопашний бій, рукопашний бій Чернівці, рукопашний бій Буковина, рукопашний бій “Сайгон”, рукопашка, Олег Мандрик, Тарас Мандрик, Іван Штефюк, Андрій Гав’юк, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

2 Comments
  1. тосик says

    Больше симпатичных девушек не было?

Leave A Reply

Your email address will not be published.