Фото: Сенсаційні повороти в обласній волейбольній лізі

0

Головна інтрига Буковинської жіночої волейбольної ліги перед заключним туром першого етапу – «розборки» у групі Б між трьома претендентами на дві путівки до фінальної четвірки.

 

Фото: Анатолій Бойда (зйомка урочистих та інших подій, недорого)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

17.02.13. Буковинська жіноча волейбольна ліга, тур в БДМУ (SportBuk.com)

***

Сенсаційні сюрпризи розпочалися ще в суботу, 16.02.13, коли в обласній ДЮСШ місцеві вихованки Людмили Накоскіної зіграли перенесений матч 3 туру проти фавориток з ЧТЕІ КНТЕУ. Перші дві партії студентки виграли «в одні ворота» – 25:10 і 25:12. Здавалося, справу зроблено. Але… Дівчата зі спортивної школи зуміли «перевернути ситуацію» і зрівняти рахунок за партіями. І лише на тай-брейку шальки терезів на свою сторону схилили представниці ЧТЕІ КНТЕУ, чий наставник Сергій Гринько зізнався, що вболівав… і за суперниць: «Просто за ОДЮСШ грає і моя донька».

Справедливості заради, зазначимо, що у складі ЧТЕІ КНТЕУ були відсутні деякі провідні гравці.

Найбільш інтригуючим у неділю виявився поєдинок між БДМУ та ОДЮСШ-2. Майбутні медики після двох партій вели 2:0. І, напевно, мало хто сумнівався у підсумковій перемозі БДМУ. Але так не думали дівчата з умовно другої команди ОДЮСШ – підопічні Наталії Квітковської у драматичній боротьбі вирвали фантастичну вольову перемогу.

Таким чином, команда ОДЮСШ-2 після двох турів розділяє лідерство у групі Б з ЧНУ. А студентки Буковинського державного медичного університету, двічі випустивши з рук перемогу (у першому турі вони також вели у рахунку в матчі з ЧНУ), опинились у дуже складній турнірній ситуації. Якщо у заключному турі першого етапу БДМУ переможе у трьох партіях путильчанок, а поєдинок ЧНУ – ОДЮСШ завершиться також з рахунком 3:0 (або 0:3), тоді доведеться рахувати набрані очки у всіх партіях, аби визначити, хто з другого місця увійде до фінальної четвірки.

Після другого туру, який гостював 17.02.13 у БДМУ, головний суддя змагань Петро Раца зазначив: «Рівень гри команд росте, можна сказати, на очах. Учасниці, незалежно від турнірного становища і перебігу подій в окремих матчах, борються до останнього за кожен м’яч. Усі команди гарно екіпіровані, дівчата симпатичні. Одне слово, любо дорого дивитися! Велике спасибі ініціаторам та організаторам».

У подальшому календарі Буковинської жіночої волейбольної ліги можливі зміни.

Календар і турнірне становище можна подивитися тут:

***

ОДЮСШ – Кіцмань

Leave A Reply

Your email address will not be published.