Фото: Новорічне свято від групи підтримки «MAXIMUM»

0

Уперше студія сучасного танцю «MAXIMUM», яку в спорті знають як одну з кращих груп підтримки баскетбольної вищої ліги, організувала новорічний концерт.

 

Святкове дійство відбулося 29.12.12 у ЗОШ №27, де й базується «MAXIMUM». Підопічні Інни Правдич та Христини Залізнюк (Марчук) продемонстрували неабиякий універсалізм, подарувавши присутнім танцювальні композиції різноманітних напрямків і стилів. У концертній програмі взяли участь і друзі «максималісток» – лауреати пісенних фестивалів та інших конкурсів (глядачі побачили навіть доволі «екзотичний» для Чернівців балет).

Варто зазначити, що «MAXIMUM» доволі успішно розвиває у своїй студії і черлідинг (групи підтримки). І хоч БК «Стріба», з яким «максималістки» успішно виступали у вищій лізі України, припинив своє існування, дівчата вірять, що в Чернівцях ще будуть команди, яким потрібні будуть групи підтримки. Тож готують і юні резерви: на новорічній сцені виступали одразу декілька поколінь чернівецьких черлідерів – від «вищолігових» до наймолодших. Як зауважили керівники студії «MAXIMUM» Інна Правдич та Христина Залізнюк, вони засумували за виступами в якості групи підтримки: «Дуже шкода, що «Стріба» так раптово «зникла». Ми досі стежимо за колишніми гравцями нашої команди, які захищають кольори інших клубів. Тепер чернівчани грають у І лізі. Ми готові працювати і з БК «Чернівці». Тим більше, що регулярні виступи в якості групи підтримки «змушували» нас завжди бути в найкращій формі».

Тепер «максималістки» готуються провести разом з обласним центром «Спорт для всіх» фестиваль груп підтримки навчальних закладів. Детальнішу інформацію про це шукайте на нашому порталі пізніше.

Увінчалось новорічне свято роздачею подарунків наймолодшим учасникам концерту, що робили, звісно, Дід Мороз і Снігуронька.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

29.12.12. Новорічний концерт студії сучасного танцю “Maximum” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.