Буковинець Олександр Козак спробує встановити рекорд на честь відкриття Євро-2012

0

Незвичний рекорд з жонглювання футбольним м’ячем (фрістайл) спробує встановити у Чернівцях за декілька годин до офіційного відкриття Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 Олександр Козак з Кіцманського району.

Майстер футбольного фрістайлу планує на честь цієї події безперервно жонглювати м’ячем, виконуючи при цьому різні трюки, протягом 2012 секунд.
Його рекордну ініціативу підтримали обласний центр «Спорт для всіх», портал SportBuk.com (де базується «Книга рекордів Буковини») та міськспортуправління.
Дійство заплановане на 8.06.12 з 14:00 біля «Футбольної квітки» на Центральній площі обласного центру (у разі несприятливої погоди рекордна спроба відбудеться в одному з сусідніх приміщень).

Олександр Козак народився 8.01.1994 р. на Кіцманщині. Є випускником Ставчанської ЗОШ. З 10-ти років почав займатися футболом у чернівецькій ДЮСШ «Буковина». Майже одночасно почав захоплюватися і футбольним фрістайлом. З 2011 р. Олександра почали запрошувати на показові виступи з футбольного фрістайлу. Цим вправам він присвячує через день по одній годині. На тренуваннях йому вдавалося «фігурно жонглювати» і значно довше, ніж планує робити це символічно на честь Євро-2012.
За словами батька Олександра Козака-старшого, син хоче вступити на «спортивний» факультет або до фізкультурного вузу. А ще він мріє досягти вагомих успіхів у футболі і пробитися до збірної України.
Що ж, бажаємо взяти всі омріяні висоти!

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

 

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Олександр Козак виступав під час відкриття "Футбольної квітки" у Чернівцях

Leave A Reply

Your email address will not be published.