Хокей: «Заболотів» виграв перенесений матч Чемпіонату Чернівців

0

У перенесеному матчі 1 туру Відкритого Чемпіонату Чернівців з хокею 30.02.12 «Заболотів» здолав «Льодовий майданчик» з рахунком 12:4 і став співлідером разом з «Тріумфом».

Відкладений матч першого туру відкритого чемпіонату Чернівців з хокею, який традиційно проходить на чернівецькому «Льодовому майданчику», між командами «Льодовий майданчик» та ХК «Заболотів» відбувся ввечері 30 березня. Враховуючи те, що цьогорічний чемпіонат складається з одного кола, відразу стає зрозумілою важливість кожного очка в турнірній таблиці для будь-якої команди, яка хоче попасти у фінал турніру. І якщо в поєдинку між «Тріумфом» та «Версалем» різниця у рахунку протягом усього матчу трималася в небезпечній близькості, то у звітному двобої інтрига була «похована» ще в першому періоді.

Відкрили рахунок гості з Заболотова, і хоча Антонюк швидко відновив рівновагу, прикарпатці, доволі рішуче налаштовані, невдовзі закинули ще дві шайби у ворота чернівчан. Після того, як відзначився Соловйов, здалося, що в матчі й далі триватиме запекла боротьба, та цього, нажаль для нас, не сталося. Три поспіль шайби «Заболотова» – і рахунок першого періоду став дуже невтішним для «Майданчика» – 2:6.

Не зважаючи на розрив у рахунку в чотири шайби, у вболівальників чернівецької команди жевріла надія на те, що поєдинок ще можна «витягнути». Та чотири «сухих» шайби, отримані в другому періоді від прикарпатців, остаточно підвели риску під долею матчу. 2:10, і, як кажуть, сушіть весла…

Третій період став пустою формальністю. Команди обмінялися «люб’язностями» у вигляді двох шайб із кожної сторони (у чернівчан відзначилися Філіпчук і Соловйов), і ХК «Заболотів» одержав першу перемогу в чемпіонаті з рахунком 12:4.

Заради справедливості відмітимо, що за прикарпатську команду грала ланка з Калуша, яка, власне, і зробила гру, і впевнений, що в наступних матчах «Майданчик» зробить усе для того, щоби реабілітуватися й таки прикладе максимум зусиль для того, щоб зіграти у фіналі турніру.

У другому турі, що відбудеться 1 квітня, зустрінуться переможці першого туру та переможені. О 9.00 зіграють «Льодовий майданчик» і «Версаль», а об 11.00 – «Тріумф» і ХК «Заболотів».

 

Альберт Комарі,

спеціально для sportbuk.com

 

30 березня. Чернівці. «Льодовий майданчик»

ХК «Льодовий майданчик» – ХК «Заболотів» – 4:12 (2:6, 0:4, 2:2)

 

І період: Антонюк – 1:1, Соловйов – 2:3

ІІ період:

ІІІ період: Філіпчук – 3:11, Соловйов – 4:12

 

Прізвища авторів шайб від ХК «Заболотів» будуть додані пізніше

Наступні матчі – у неділю, 1.04.12 (і це не жарт!)

Усі результати і календар дивіться тут:

***


Leave A Reply

Your email address will not be published.