Фото: Благодійний турнір з міні-футболу в с. Мамаївці

0

Переможцем Благодійного турніру з міні-футболу серед ветеранів до Дня Святого Миколая, який відбувся на майданчику з штучним покриттям нової школи в с. Мамаївці Кіцманського району, став «Колос» (с. Лашківка Кіцманського району).

 

У фінальній четвірці боротьба була настільки інтригуючою, що до останнього туру одразу три претендували на перше місце. У підсумку «золото» дісталося представникам Лашківки. Чернівецький «Артон» не зміг вирвати перемогу в матчі з господарями майданчику і залишився на другій позиції. Мамаївці закнули трійку призерів. А «зайвим» виявився Берегомет, який демонстрував теж доволі симпатичну гру.

Переможці та призери отримали медалі від обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх». Співорганізаторами змагань виступили ФК «Мамаївці» (Дмитро Микулинський), Мамаївська сільська рада та нова загально-освітня школа с. Мамаївці, яка люб’язно надала майданчик з штучним покриттям. Інформаційні партнери змагань – портал SportBuk.com та програма «Спорт-тайм» (ОДТРК «Буковина»).

 

Благодійний турнір з міні-футболу серед ветеранів (с. Мамаївці)

Лашківка – Артон (Чернівці) – 2:3

Берегомет – Мамаївці – 2:4

Лашківка – Мамаївці – 3:2

Артон (Чернівці) – Берегомет – 3:3

Берегомет – Лашківка – 3:4

Мамаївці – Артон (Чернівці) – 3:3

***

В Н П М О
1 Лашківка 2 0 1 9-8 6
2 Артон 1 2 0 9-8 5
3 Мамаївці 1 1 1 9-8 4
4 Берегомет 0 1 2 8-11 1

***

Фото: Георгій Мазурашу, Ігор Савчин

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.