Естафетні змагання серед школярів Буковинська миля-2011 (Положення)

7

ПОЛОЖЕННЯ

про змагання з естафетного бігу «Буковинська миля»,

присвячені Дню міста Чернівці

1. Цілі та завдання

Змагання проводяться з метою реалізації Регіональної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2012 роки, відзначення Дня міста Чернівці, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди ідей олімпізму та здорового способу життя.

 

2. Місце і термін проведення змагань

Змагання відбудуться 8 жовтня 2011 р. на Соборній площі (м. Чернівці). Початок – о 16.00.

 

3. Учасники змагань

До участі в змаганнях допускаються збірні команди загальноосвітніх навчальних закладів області. Склад команди – 3 юнаків та 3 дівчат, які навчаються у відповідних навчальних закладах, плюс представник. Команди мають бути забезпечені єдиною формою.

Попередні (поіменні) заявки (які містять мінімум П.І.Б. учасника, дата народження, ід. код, допуск лікаря, підпис представника команди, керівника навчального закладу) необхідно направити факсом (55-26-00), на e-mail: sportbuk@gmail.com або доставити в обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» (м. Чернівці, вул. Університетська, 50) не пізніше 15.00 6 жовтня 2011 р. Прийом завірених лікарем заявок (як виняток, учасники можуть підтвердити власним підписом, що відповідають за стан свого здоров’я) в день змагань припиняється 8 жовтня 2011 р. о 15.30.

 

4. Програма змагань

Нагороди розігруються на дистанції 1 миля, поділеній на 6 етапів (по одному маленькому колу навколо половини Соборної площі). Етапи по черзі долають дівчата та юнаки (стартують дівчата, фінішують юнаки). Кожен учасник може бігти лише один етап.

 

5. Витрати

Місце проведення змагань, озвучення забезпечує управління по фізичній культурі та спорту міської ради. Витрати на харчування суддівської колегії, лікаря, придбання нагородної атрибутики, виготовлення інформаційно-пропагандистської продукції несе обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Інші витрати, пов’язані з участю у змаганнях, – за рахунок навчальних закладів, які заявляють команди.

 

6. Нагородження

Переможці та призери змагань нагороджуються медалями, 10 перших команд (учасники та один представник команди) – футболками від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Усі учасники отримують пам’ятні презенти від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Це положення є офіційним запрошенням на змагання

(фотокопія з підписами і печатками буде додана пізніше)

***


7 Comments
  1. Олександр says

    У мене є маленька пропозиція для цієї естафети. Обов”язкова умова- спортивна форма, бо не дуже приємно було минулого року дивитись на хлопців в джинсах..

    1. Тільки за:) Причому це записано і в Положенні, якщо його читають, звісно:)

  2. Андрюха says

    А де можна подивитись фото з естафети,і чи взагалі вони є?)

    1. Наберіться терпіння:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.