Футбол: Чернівчанин Чайковський забив за збірну України

0

У першому матчі молодіжної збірної України на Міжнародному турнірі з футболу пам’яті Валерія Лобановського 9.08.11 один з м’ячів у ворота команди Ізраїлю забив чернівчанин Ігор Чайковський, який тепер захищає кольори «Іллічівця» (Маріуполь).

Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Хоча перевага була на боці українців. Матеріалізувати її нашим співвітчизникам вдалося вже після перерви. Рахунок відкрив Денис Гармаш на 54 хв. А вже за п’ять хвилин Олексій Бабир вдало навісив з лівого флангу на дальній кут воротарського майданчика, звідкри чернівчанин Ігор Чайковський, спіймавши кіпера на протиході, технічно переправив м’яча головою у лівий кут воріт. Цікаво, що автора і співатора цього голу наставник вже через 5 хвилин замінив. А переможну крапку в грі уже в доданий час поставив Юрій Путраш.

Україна U-21 – Ізраїль U-21 – 3:0

Стадіон «Оболонь-Арена».
Голи:
1:0 Гармаш (54), 2:0 Чайковський (59), 3:0 Путраш (90+1).
Україна: Березовський, Бутко (Причиненко, 61), Парцванія, Путраш, Опанасенко, Віценець (Хомченовський, 70), Гармаш (Іванко, 70), Єременко (Федотов, 70, Будник, 88), Пластун, Чайковський (Гречишкін, 61), Бабир (Шахов, 61).

У фіналі Україна зустрілася 10.08.11 з Узбекістаном, який напередодні здолав Сербію 2:0. Основний час вирішального поєдинку переможця не виявив. А у серії післяматчевих пенальті удача була на боці зубеків, які виграли 8:7. Чайковський у цьому матчі участі не брав.

У поєдинку за 3 місце Сербія взяла гору над Ізраїлем – 1:0.

***

Ігор Чайковський на прийомі в Чернівецькій ОДА після перемоги на юніорському Євро-2009

Leave A Reply

Your email address will not be published.