Фото: «Старти надій» у таборі «Буковинське орлятко» (с. Глибочок)

0

27.07.11 в рамках «Олімпійського літа» у дитячому оздоровчому таборі «Буковинське орлятко» (с. Глибочок Сторожинецького району) відбулися телевізійні спортивні ігри «Старти надій», за якими стежили представники 8-ми країн!

 

Почесним гостем змагань цього разу стала фіналістка Чемпіонату Європи U-23, рекордсменка України серед молоді в естафеті 4х100 м Севіль Ібрагімова.

Звітні «Старти надій» були, як кажуть, на волоску від зриву через сильну зливу. Але коли перестало «лити як з відра», керівники табору запропонували не переносити змагання. Чудові краєвиди та післядощова «свіжа» атмосфера, за словами постійного оператора проекту Віктора Верхоляка, забезпечували дуже симпатичну теле-картинку. Але… Не встигли команди вишикуватися, як непрошені хмаринки змусили «переселити» веселі старти до клубу. Відповідно, довелося відкорегувати і програму змагань – замість запланованих десяти провели шість естафет.

Після перших видів програми фаворитом виглядала команда «Пілігрім». Але перед заключною естафетою з лідером зрівнялася команда «Снікерс», а «Адамси» відставали лише на одне очко. Фінішний відрізок швидше подолали «пілігріми». Але за «маленькі хитрощі», якими вони допомогли собі виграти, суддівська колегія нарахувала «Пілігріму» штрафні секунди, завдяки чому переможцями вирішальної естафети стали «Адамси». У підсумку ці дві команди з однаковою кількістю очок розділили перше місце. А за ними розташувалися «Снікерс» та «Екстрім».

Усі учасники «Стартів надій» отримали з рук Севілі Ібрагімової презенти, підготовлені дирекцією табору.

Активну допомогу в організації змагань обласному центру «Спорт для всіх», ОДТРК «БУК», СК «Гешко» та обласному відділенню НОК України надали вихователі табору Іван Васкан та Ігор Хавруняк.

Цікаво, що у змаганнях брали участь не лише буковинці, а й представники Києва, Донеччини, Білої Церкви, Чернігова, які відпочивають в таборі. А вболівальницька аудиторія взагалі виявилася супер інтернаціональною – за «Стартами надій» з інтересом стежили волонтери з Кореї, Китаю, Малайзії, Туреччини, Індії, США та Мексики, які у «Буковинському орлятку» допомагають діткам освоювати англійську мову.

До слова, у таборі працюють також секції бейсболу та стрільби з лука.

«Адамси»: Вадим Гуцуляк, Наталя Кузик, Дмитро Мізунський, Юлія Маковійчук, Ростислав Габан, Яна Кормуш, Андрій Васильченко, Олександра Ковальова.

«Пілігрім»: Ростислав Череватий, Роксолана Гушул, Антон Майданський, Елла Кормиш, Микола Марковський, Олександра Цимбалюк, Ян Федоренко, Ірина Островерхова.

«Снікерс»: Олег Побережник, Богдана Пушкач, Юрій Гелюк, Кароліна Циганюк, Максим Михайлюк, Катерина Равлюк, Кирил ?, Дар’я Купчак.

«Екстрім»: Володимир Бойко, Оксана Тирон, Іван Голюк, Анастасія Коновалова, Богдан Зетко, Ніколетта Течина, Владислав Дуткевич, Діана Синиця.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 1

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 2

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.