Фото: Фінал «Барса» – «МЮ» приніс чернівчанам задоволення і призи

0

Традиційно колективний перегляд знакових футбольних матчів у барі «Наше пиво» супроводжується шоу-програмою та щедрим розіграшем призів. Не став винятком і фінал Ліги чемпіонів «Барселона» – «Манчестер Юнайтед» 28.05.11.

 

Для «розігріву» спершу розіграли футболку на простому запитанні: «Хто з буковинців цього року став чемпіоном України з футболу?» Першим правильну відповідь про Максима Ілюка дав В’ячеслав Гарбар. І отримав презент з рук гравця молодіжного складу «Шахтаря» Максима Ілюка.

До футболу був ще стріп-данс від клубу спортивного танцю «Сучасник» та запальна мікс-композиція від групи підтримки «Максимум».

У перерві матчу «Барса» – «МБ», також вже традиційно, відбулися змагання з швидкісного випивання пива. Найшвидше і найкраще бокал пива випив Олександр Шевчук на прізвисько «Шева». Другий показник у Степана Сурмачевського, третій – у Андрія (прізвище своє не зволів назвати). Переможець отримав гарний келих та футболку, а призери – футболки.

Також у перерві оголосили прізвища вболівальників, які вгадали рахунок першого тайму (1:1), а отже виграли по келиху пива. Таких виявилося декілька десятків!

Після завершення зустрічі нагородили тих, хто вгадав остаточний рахунок та інші позиції.

Єдиним, кому вдалося вгадати і рахунок першого та другого таймів, і те, що Мессі відзначиться голом, був Микола Білик. Депутат міської ради Валерій Чинуш вручив йому бочку пива та футболку.

Серед тих, хто вгадав три з чотирьох позицій, методом «сліпого» вибору витягнули купон, який приніс Ігорю Русінкові ще одну бочку пива і футболку. Іншим презентуали футболки і картки на 10-відсоткову знижку у закладі. У заключному нагородженні взяли участь почесні гості – титулований бігун Іван Гешко, кращий голеадор за всю історію «Буковини» Віктор Олійник, чемпіон України серед молоді у складі «Шахтаря» Максим Ілюк, лідер серед бомбардів і ліги Руслан Гунчак та, звичайно, депутат міської ради Валерій Чинуш.

Дуже багато відвідувачів вгадали по дві або по одній позиції. Вони також отримають свої презенти, але пізніше.

 

Фото: Василь Кияшко

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.