Новоселицький борець без кисті Ілюша Паскарюк виграв телепроект «Чудо-люди»! (+ відео)

1

Незвичний чемпіон з Мамалиги Новоселицького району Ілюша Паскарюк, який 13-річним неодноразово ставав переможцем та призером національних змагань з боротьби дзюдо і самбо, не маючи при цьому кисті правої руки, підкорив проект «Чудо-люди». Саме за вихованця «колосівських» тренерів Георгія Кирила і Юрія Паскаря віддали найбільше SMS-голосів у фіналі цього телепроекту каналу ICTV, який завершився 17.04.11.

Про цей успіх sportbuk.com повідомив заслужений тренер України Георгій Кирил – з вдячністю за те, що, так сталося, саме автор цих рядків підказав авторам проекту «Чудо-люди» про незвичні досягнення Ілюши Паскарюка.

Заступник начальника облмолодьспортуправління Богдан Вітовський вважає це більше, ніж пропагандою спорту: «Це не просто реклама спорту – це доказ того, що людина, яка займається спортом, має сильний дух і може зробити навіть, здавалося, неможливе. Впевнений, що ця перемога Ілюши надихне багатьох земляків і співвітчизників займатися спортом, вірити у свої сили, мріяти і працювати заради досягнення поставлених цілей».

За перемогу в проекті «Чудо-люди» Ілюші Паскарюку мають вручити 100 тис. грн. Ще перед фіналом Ілюша сказав, що всі свої перемоги присвячує батькові Леоніду, який минулого року відійшов в інший світ прямо під час змагань в Кіровограді, і в разі успіху першою справою піде з квітами на могилу… Частину коштів юний чемпіон, як віруюча людина, збирався роздати людям, які просять милостиню біля церкви.

Подивитися відео про незвичного чемпіона без кисті

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.