Профі-студія «КУМ-відео»: зйомка і монтаж спортивних змагань та інших подій

0

Перші трансляції змагань з багатьох видів спорту на місцевих телеканалах відбулися за підтримки Профі-студії «КУМ-відео».

Профі-студію «КУМ-відео» відкрили у 2005 р. знані у телевізійних колах Вадим Зарицький та Юрій Радуляк. Назвою вирішили узаконити статус кумів і на роботі. І, принагідно, зробити позитивнішим в Україні сприйняття кумовства, яке «завдяки» окремим політикам і можновладцям останнім часом у нас асоціюється більше з негативом.

Вадим Зарицький і Юрій Радуляк мають за плечима непоганий досвід роботи на місцевих (і не лише) телеканалах.

Уже у «вільному творчому плаванні» вони підтримали чимало спортивних проектів. Зокрема, за ексклюзивно низькими цінами відзняли і підготували для трансляції на місцевих телеканалах (переважно – «Чернівці») чимало спортивних змагань, в т.ч. з багатьох видів спорту, які на той час вперше почали не просто «світитися» в новинах, а транслюватися в повному обсязі в запису. Йдеться, зокрема, про легку атлетику («Буковинська миля»), баскетбол (фінал юнацького Чемпіонату Чернівецької області), волейбол (вихід «Будівельника» до Суперліги), настільний теніс (дебют чернівецької чоловічої команди у Суперлізі), хокей (дебют ХК «Чернівці» у Західно-Українській хокейній лізі), бокс (молодіжний Чемпіонат України у Чернівцях) і т.д.

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.