Футболіст «Буковини» Орловський гратиме у «Меморіалі Гранаткіна»

2

Півзахисник чернівецької «Буковини» Борис Орловський отримав виклик у юнацьку збірну України (U-18). З 22 по 28 грудня наш земляк перебуватиме на навчально-тренувальному зборі підопічних Олега Кузнецова, який відбуватиметься у Києві.

А 1- 10 січня 2011 року українська збірна братиме участь у міжнародному турнірі «Меморіал Гранаткіна». Ці змагання відбуватимуться в Санкт-Петербурзі (Росія).

У юнацьку збірну України (U-18) також запрошено Сергія Шевцова, який захищав кольори чернівецької “Буковини» у 2009 – 2010 роках.

Календар ігор збірної України на «Меморіалі Гранаткіна»:

3 січня 2011 року: Азербайджан – Україна

5 січня 20011 року: Україна – Китай

7 січня 2011 року: Україна – Білорусь

fcbukovina.com.ua

***

Фото: Роман Ковальчук (для офіційного сайту ФСК «Буковина»)
2 Comments
  1. kraft says

    Фото оригінал http://www.fcbukovina.com.ua/images/u/1291728004.jpg, а цей сайт обрізує логотип футбольного клубу Буковина Чернівці

    1. Обрізаний не логотип, а фото, яке абсолютно коректно підписане – з посиланням на офіційний сайт ФСК «Буковина»! Я до цього уважно ставлюся, бо сам не люблю некоректності в цьому плані. У даному разі логотип клубу не відіграв жодної важливої ролі на фото… Хоча, якби фото розміщувалося би ціле, то, звісно, логотип теж був би на місці:) Я вболівальник нашої футбольної команди, тому і логотип її для мене – рідний;)
      Не шукайте тут «політики» – її тут немає:)
      Удачі!

Leave A Reply

Your email address will not be published.