Фото: Легка еротика від «RED FOXES» на Кубку України з боксу в Чернівцях (нові фото)

3

Родзинкою стартового дня прем’єрного для Чернівців Кубку України з боксу став виступ групи підтримки з Києва «RED FOXES», яка єдина зі всього світу була відібрана для участі в Олімпіадах 2004 і 2008 рр. Красуні-«лисички» виступили 26.10.2010 р. на відкритті кубкових змагань та між кожним боєм. Не обійшлося і без легкої еротики – під час одного з номерів дівчата в танцювальному ритмі… роздягалися.

До Чернівців на Кубок України «RED FOXES» завітали на запрошення депутата Чернівецької міської ради Валерія Чинуша та патронованого ним спортклубу «Гешко», з чиєї «легкої руки» олімпійська група підтримки цього року прикрасила собою «спортивний» ефір на «Шустер life».

Перед Кубком України зіркові дівчата, на прохання СК «Гешко», дали майстер-клас у ЗОШ №27 для юних чернівчанок, які теж мріють досягти таких висот, як «RED FOXES». Там киянки встигли фактично поставити спільний номер з групою підтримки БК «Стріба» – «Максимум» (більше інформації та фото звіт з майстер-класу шукайте на нашому порталі пізніше).

У Чернівцях «RED FOXES» зупинилися в готелі «Буковина».

Фото: Олександр Ткачук, sportbuk.com

***

Фото: Вадим Здоровецький, sportbuk.com

no images were found

***

«RED FOXES» на Кубку України в Чернівцях. Фото: Олександр Ткачук

Leave A Reply

Your email address will not be published.