Фото: На День туризму Гешко отримав диплом під спів сексапільної шоу-групи «Вікторія»

2

Найтитулованіший студент Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Іван Гешко сьогодні, 27.09.10, отримав диплом і вже офіційно став випускником цього навчального закладу.

Диплом ЧТЕІ КНТЕУ чемпіону Європи і світу з бігу на 1500 м, кращому спортсмену України 2006 р., чемпіону Всесвітньої Універсіади і учаснику трьох Олімпійських ігор директор інституту Тетяна Ореховська вручила на Площі філармонії в рамках святкування Дня туризму та першої річниці факультету менеджменту, туризму і ресторанного господарства ЧТЕІ (створений торік з декількох кафедр).

Отримавши диплом, Іван Гешко зі сцени привітав рідний факультет зізнався, що йому було приємно навчатися в ЧТЕІ КНТЕУ і представляти цей навчальний заклад на студентських змаганнях найвищого рівня, про що він з гордістю говорив при кожній нагоді. А студентам побажав сумлінно вчитися і займатися спортом.

Першим після директора Івана Гешка з отриманням диплому привітав «головний спортсмен» ЧТЕІ КНТЕУ Станіслав Ніколенко, який свого часу «засватав» титулованого бігуна до цього навчального закладу.

Після офіціозу відбувся святковий концерт, в якому, зокрема, взяла участь популярна чернівецька шоу-група «Вікторія» (до слова, один з «найспортивніших» творчих колективів нашого регіону).

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

2 Comments
  1. Ольга says

    Іванко, ви не туди дивитесь –  сексапільні дівчата попереду!

    1. Варто було Івану на мить відвернути голову від сексапильних дівчат, як його вже звинувачують в тому, що він їм мало уваги приділяв?:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.