heshko.com: Гешко-старший до ювілею подарував собі чотири рекорди України

0

Абсолютним тріумфом на чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні відзначив свій 70-річний ювілей (18.02) та, відповідно, перехід до наступної вікової категорії викладач чернівецької спец. школи №3 Євген Гешко.

У Броварах наш невтомний ветеран став абсолютним чемпіоном України (за спеціальною системою очок), а також записав до свого активу п’ять золотих нагород та чотири ветеранські рекорди України! Ювіляр був найсильнішим у потрійному стрибку – 9,55 м (рекорд України), стрибках у довжину – 4,32 м (рекорд України), на дистанції 60 м – 8,60 сек. (рекорд України), на 60 м з/б – 11,08 (рекорд України) та у стрибках у висоту – 1 м 25 см.

З черговим феноменальним виступом на національних ветеранських змаганнях Гешка-старшого привітали перші особи області, а також його титулований родич Іван Гешко, який побажав кращому легкоатлету-ветерану України добратися і до європейських та світових вершин:

– Можна лише позаздрити по-доброму фізичній формі, в якій Євген Григорович перебуває у 70 років! Недарма він завжди підкреслює, що його біологічний вік коливається у межах 35-40 років. З такими феноменальними результатами йому, гадаю, обов’язково треба випробувати себе і на ветеранських чемпіонатах Європи та світу. Не сумніваюся, що знайдуться люди, які, за потреби, допоможуть багаторазовому рекордсмену України серед ветеранів поїхати на ці змагання.

Григорій ПАСАТ

heshko.com (01/03/2007 19:55)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.