heshko.com: Гешка і мера Чернівців об’єднує «лижне хобі»

0

Приємною несподіванкою стала для титулованого Івана Гешка зустріч в суботу, 15 січня, біля лижного підйомника спортивно-оздоровчого комплексу «Цецино» з мером Чернівців Миколою Федоруком. Виявилося, що вони мають щонайменше одне спільне хобі – катання на лижах. Обидва є гірськолижниками-любителями, причому, як кажуть, зі стажем. Вони обмінялися «професійно-любительською лижною інформацією».

За словами Івана Гешка, мер Чернівців Микола Федорук катається на лижах доволі непогано: «Для міського голови Микола Трохимович катається набагато краще, ніж я міг подумати. А головне – він запросто йде кататися на лижах наряду з «простими» чернівчанами на найближчу і найдоступнішу базу «Цецино», що само по собі має дуже великий ефект для пропаганди спорту і здорового способу життя. Я заїхав на «Цецино» між тренуваннями розвідати, який там сніг є і в який час краще прийти в неділю покататися. Приїдемо туди з друзями в районі обіду. Був би радий знову зустріти там Миколу Трохимовича. І позмагатися з ним – хто з нас двох швидше впаде на лижах (сміється – авт.)».

heshko.com (17/01/2010 05:47)

***

Фото: Георгій Мазурашу

***

Кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко та Чернівецький міський голова Микола Федорук, завдяки якому він свого часу отримав квартиру в Чернівцях.

Микола Федорук в ролі лижника.

Микола Федорук.

Микола Федорук.

Leave A Reply

Your email address will not be published.