heshko.com: За відсутності Гешка, Кубок України здобув земляк-Лабовський

0

Єдину серед буковинців нагороду на зимовому Кубку України з легкої атлетики в Запоріжжі виборов уродженець с. Байраки Герцаївського району Микола Лабовський («Колос», «Динамо», офіційний партнер – туркомплекс «АКВА-ПЛЮС»). За відсутності лідера збірної України Івана Гешка, вихованець Дениса Тищука тріумфував на дистанції1500 м.

Для перемоги Лабовському вистачило потужного фінішного спурту і результату 3.50,63. Цікаво, що Микола виступав… травмованим:

– Ще до від’їзду на Кубок України почав турбувати ахіл. Тренеру нічого не сказав, думав, пройде. А коли приїхав на змагання, треба було вже позмагатися, тож потерпів і добіг.

– За відсутності Івана ти, як фіналіст минулорічного чемпіонату Європи, мабуть, виграв «на одній нозі»?
– Без Ваньки, самі розумієте, змагання не такі видовищні. Але виграв я все-таки на двох ногах (сміється – авт.).

– По приїзді із Запоріжжя тебе помітили в прямому ефірі на держтелебаченні…
– Це був мій другий прямий ефір. Поки що легше бігати, ніж відповідати на запитання в прямому ефірі (сміється – авт.).

– Тож наступна зустріч – вже на біговій доріжці?
– Якщо все буде гаразд, наступної суботи маю вирушити на змагання до Німеччини.Серед інших результатів наших земляків можна відзначити 4.00,87 на 1500 м і 8.36,89 на 3000 м Сергія Дугана, а також шосте місце Руслани Цихоцької у стрибках у довжину (тренер – Геннадій Терехов). Хоча порівняно з другим місцем на літньому Кубку України (потрійний стрибок) – це крок назад для Руслани.

heshko.com (07/02/2007 21:23)
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.