Фрі-файт: Західна Україна змагатиметься у Чернівцях на килимі та в октагоні

0

У неділю, 8.12.13, у Чернівцях вперше відбудуться змагання з фрі-файту (змішане бойове мистецтво) – на килимі та у восьмикутнику.

 

Відкриті Чемпіонат і Кубок Чернівецької області з фрі-файту гостюватимуть у ФОК «Олімпія» і розпочнуться 8131208-fri-fayt-obl-afisha грудня об 11:00.

В поєдинках чемпіонату візьмуть участь спортсмени федерації із західних областей України та Чернівецької області. А в кубкових двобоях візьмуть участь також спортсмени інших федерацій Чернівецької області.

Поєдинки чемпіонату відбудуться у вікових категоріях від 10 до 18 років (юніори, старші та молодші юнаки) та дорослі (19+). В кубкових поєдинках візьмуть участь спортсмени віком від 19 років, в розділі ММА дивізіону «Еліта».

За словами організаторів, метою змагань є сприяння поширенню, популяризації та пропаганді фізичної культури і спорту, бойових мистецтв та контактних єдиноборств, зокрема, фрі-файту. А також відбір на Кубок України дивізіону «Аматор» (21-23.03.2014 року, м. Тернопіль) та Кубок України серед дорослих розділу ММА дивізіону «Еліта» (03.01-08.03.2014 року, Івано-Франківська область).

Цікавим для чернівчан цей турнір буде тому, що, крім презентації цього виду спорту, вперше в Чернівцях поєдинки пройдуть в спеціальній конструкції – восьмикутнику.

Leave A Reply

Your email address will not be published.