ІV чергова Конференція АФЧО: відбулися важливі зміни

0

29 квітня, в день, коли футбольна Україна святкувала День українського футболу, в Чернівцях відбулася IV чергова конференція ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ  «АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ». Про це повідомляє пресслужба Асоціація футболу Чернівецької області.

Саме цього дня 1992 року національна збірна Україна зіграла свій перший матч в історії, і ми добре пам’ятаємо той факт, що першим капітаном збірної України тоді став наш земляк і колега, президент обласної ДЮФЛ Юрій Шелепницький.

У відповідності до Статуту ГС «АФЧО чергові звітні конференції проводяться кожного звітного року. У зв’язку з форс-мажорними обставинами, пов’язаними з пандемією Covid-19, конференція декілька разів переносилася, але, нарешті, вона відбулася і на ній було прийнято низку рішень, які входять до компетенції конференції АФЧО.

На ІV чергову Конференцію АФЧО прибули та зареєструвалися 27 делегатів з обраних 33. Окрім цього, для участі в роботі Конференції були запрошені і завітали начальник управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Олександр Погодін і голова обласного відділення НОК України Іван Гешко. В роботі Конференції, окрім делегатів, також взяли участь представники засобів масової інформації.

Розпочалася ІV чергова Конференція АФЧО зі звіту голови Асоціації Василя Орлецького, який розповів усім присутним про роботу АФЧО протягом останнього року, проведеного в умовах  всесвітньої пандемії   Covid-19. І, хоч рік для буковинського футболу виявився нелегким і через певні моменти – стислим у термінах, він пройшов вдало і все, що було заплановано Асоціацією, було успішно втілено в життя.

Було також внесено зиіни у склад Виконавчого комітету ГС «АФЧО» а саме, включено до складу Виконкому АФЧО Степана Гакмана і Сергія Михайлину, а до складу КДК АФЧО замість Дмитра Тівіліка і Степана Гакмана обрали Віталія Коломийця і Руслана Адамовича.

У постійні та асоційовані члени АФЧО було включено новостворені ГС «Асоціація футболу Чернівецького району», ГС «Асоціація футболу Вижницького району», ГС «Асоціація футболу Дністровського району» та ГО «Асоціація футболу м.Чернівці», а також обласні представництва всеукраїнських ГО «Всеукраїнська асоціація жіночого футболу» та ГО «Українська асоціація електронного футболу».

Відповідно до змін у державному територіальному устрої зі складу ГС «АФЧО» було виключено організації, які припинили своє існування:

 

1 Громадська організація «Федерація футболу в Кіцманському районі»

2 Вижницька районна федерація футболу

3 Громадська спортивна організація “Герцаївська районна федерація футболу”

4 Громадська організація “Федерація футболу Глибоцького району”

5 Заставнівська районна спортивна громадська організація Всеукраїнської спортивної громадської організації “Федерація футболу України”

6 Кельменецька районна громадська спортивна організація “Федерація футболу”

7 Новоселицька районна громадська організація “Федерація футболу”

8 Путильська районна федерація футболу

9 Громадська спортивна організація “Сокирянська районна федерація футболу”

10 Сторожинецька районна спортивна громадська організація “Федерація футболу”

11 Хотинська районна громадська спортивна організація “Федерація футболу”

12 Громадська організація «Чернівецька міська федерація з футболу»

 

Наприкінці ІV чергової Конференції АФЧО відбулося також і традиційне нагородження кращих представників Асоціації почесними відзнаками АФЧО. Нагородження проводили голова АФЧО Василь Орлецький, голова АФ Чернівецького району Сергій Задорожняк, голова КА АФЧО Юрій Мосейчук і почесні гості Конференції.

Leave A Reply

Your email address will not be published.