ФК «Волока» – переможець відкритого чемпіонату Чернівців з футзалу-2020/21!

0

У ФОК «Олімпія» відбувся другий матч «золотої серії» між двома найсильнішими командами чемпіонату – ФК «Волока» і чернівецьким «Урожаєм». Перший матч, цих команд, завершився перемогою «Волоки» в серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:4. Про це повідомляє пресслужба Асоціація футболу Чернівецької області.

Рахунок, як і в попередньому поєдинку, відкрив «Урожай». Максим Ілюк на 8 хвилині матчу відправив м’яч у ворота «Волоки». Хоча гравці «Урожаю», йшли вперед і навіть створили декілька хороших можливостей для того, щоби подвоїти перевагу в рахунку, але Олександр Тодорович  використав свій шанс на 10 хвилині та зрівняв рахунок. А Андрій Гордей ще до свистка на перерву завдав влучного удару та вивів «Волоку» вперед.
На початку другого тайму гравці «Волоки» відзначились втретє (Олександр Жумига) і, як могло здатися, поставили крапку не тільки в цьому матчі, а й взагалі у «золотому» протистоянні. Але Максим Ілюк через чотири хвилини оформив дубль і залишив надію для своєї команди на камбек. В кінці матчу «Урожай» тиснув на суперників, навіть випустили п’ятого польового гравця, але навіть не зважаючи на травму свого воротаря «Волока» втримала перевагу та стала переможцем відкритого чемпіонату Чернівців з футзалу-2020/21!
Одразу по закінченню гри відбулася церемонія нагородження переможця і призерів чемпіонату. Нагадаємо, «бронзовим» призером змагань став чернівецький «ТОМ-студіо». Нагородження проводила адміністрація змагань в особах Олександра Плахова, Василя Фурмана і Євгена Дзівідзінського. 

«Волока» – «Урожай» – 3:2 

«Урожай»: Денис Купчанко, Василь Біблюк, Сергій Янчик, Андрій Савчук, Юрій Головачук, Денис Хандій, Максим Ілюк, Віталій Гончар, Сергій Рибак, Ярослав Гаталяк, Павло Гончар.

«Волока»: Сергій Париський, Вадим Пислар, Олександр Темерівський, Геннадій Куляк, Степан Маковійчук, Андрій Гордей, Олександр Тодорович, Олександр Жумига, Іван Молофій, Олександр Дележа.

Голи: Олександр Тодорович (10), Андрій Гордей (17), Олександр Жумига (22) – Максим Ілюк (8,26).

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.