«Буковина» обіграла на виїзді «Рубікон»

0

23 березня у пропущеному матчі 9-го туру друголігового чемпіонату України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з командою «Рубікон» (Київ).

Футболісти «Буковини» відкрили рахунок на 10-ій хвилині. Антон Калайтан після змішення в центральну зону, влучно пробив повз голкіпера – 0:1. Вже на 14 хвилині зустрічі новачок «Буковини» оформив дубль. М’яч залетів у ворота від стійки – 0:2. Рахунок був досить комфортним для  «жовто-чорних», тому футболісти «Буковини» віддали ініціативу супернику. Хоч гравці «Рубікона» й створили декілька небезпечних моментів біля воріт «Буковини», але скоротити відставання у першому таймі не вийшло.

Другий тайм розпочався досить цікаво. Гравці «Буковини» тиснули на опонента і на 48-ій хвилині чернівчани втретє вразили ворота «Рубікона». Арбітр матчу – Крістіна Козорог не лише не зарахувала гол (офсайд), а й вилучила головного тренера «жовто-чорних» Євгена Коваленка. Лише на 68 хвилині гри ворота «Буковини» зміг вразити Євген Зарічнюк, скориставшись помилкою в захисті «буковинців». А на 81 хвилині Владислав Клочан з лінії штрафного в дотик пробив у дев’ятку та встановив остаточний рахунок у матчі – 3:1. 

«Рубікон» – «Буковина» – 1:3 (0:2)

«Рубікон»: Майборода, Ходуля, Ясніцький, Яната, Цурупін, Луценко, Копитов, Зарічнюк, Глущук, Шутенко, Пилипенко

Запасні: Прокопенко, Швець, Новиков, Кабанюк, Безпалий, Гбамбл, Близно.

Головний тренер: Сергій Літовченко.

«Буковина»: Пономаренко, Сивка (К), Дмитрієв, Орловський, Боровець (Орнат), Клочан, Еногела, Хучбаров (Рябий А.), Козлов (Мануіла), Калайтан (Карповський), Палагнюк.

Запасні: Пилипчук, Рябий Д., Беслюбняк. 

Головний тренер: Євген Коваленко.

Голи: Зарічнюк (68) – Калайтан (10, 15), Клочан (81)

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.