Результати 5 туру Еліт-раунду

0

27 лютого, відбулись матчі 5-го туру ЕЛІТ-раунду Чемпіонату Чернівецької області з мініфутбол сезону-2020/21. Про це повідомляє пресслужба Асоціація футболу Чернівецької області.

У I групі можна бути впевненими у виході одразу двох команд у плей-оф. «Іванківці» та «НДЕКЦ МВС» впевнено перемогли лужанський «Ваш майстер» (6:0) і ФК «Чагор» (5:0) і тепер з 15-ма та 12-ма очками у своєму активі фактично забезпечили собі продовження боротьби у плей-оф.

Загострилася боротьба ще за дві путівки до чвертьфіналів. «Розійшовся» після невдалого старту «Кіцмань», який вдруге поспіль перемагає своїх прямих конкурентів. Цього разу кіцманчанам «попав» строїнський «Золотий колос» із рахунком 3:4, для якого ця поразка є другою поспіль.

Також вдруге поспіль поступився «Чагор» – володар Кубку області в зоні «А». Тепер команді з Чагра потрібно здобути дві перемоги в обидвох поєдинках, щоби у неї залишилися бодай якісь сподівання на вихід із групи. 

  • Динівці – Клішківці – 2:1
  • Кіцмань – Золотий колос – 4:3
  • НДЕКЦ МВС – Чагор – 5:0
  • Іванківці – Ваш майстер – 6:0

  1. Іванківці – 15
  2. НДЕКЦ МВС – 12
  3. Кіцмань – 9
  4. Золотий колос – 9
  5. Чагор – 6
  6. Динівці – 6
  7. Клішківці – 1
  8. Ваш майстер – 1

В II групі, також присутні чітко виокремлені лідери.  «ТОМ-студіо» подолав михайлівську «Магістраль» з рахунком 4:2, а «Глибока» перемогла «Чернівецький рятувальник» із солідною перевагою 3:0. Цими перемогами зняли питання про вихід в наступний етап змагань.

А от «Магістраль» і «Рятувальник» значно ускладнили собі життя цими поразками. Тим більше, що їх обійшла «Молодія» після перемоги 4:1 над «Боянами». Щоправда, цей квартет ще має більш-менш однакові шанси на вихід із групи, як і «Ставчани», що зіграли внічию 4:4 з «Весільним світом».

Щодо «Весільного світу», то ця команда вже – єдина, яка ні на що не претендує в групі, але команда таки здобувала своє перше очко в ЕЛІТ-раунді, після чого не залишилося жодної команди, яка б не набрала очок у вирішальній стадії обласного чемпіонату.

  • Магістраль – ТОМ-студіо – 2:4
  • Глибока – Чернівецький рятувальник – 3:0
  • Молодія – Бояни – 4:1
  • Ставчани – Весільний світ – 4:4

 

  1. ТОМ-студіо – 13
  2. Глибока – 12
  3. Молодія – 7
  4. Магістраль – 6
  5. Чернівецький рятувальник – 5
  6. Бояни – 5
  7. Ставчани – 5
  8. Весільний світ – 1

Leave A Reply

Your email address will not be published.