«Буковина» поступилася «Волині-2»

0

Минулого тижня «Буковина» відібрала у «Епіцентра» відмінний шанс вийти на перше місце. Чернівецька команда відмінно розпочала матч, але перевагу в рахунку втримати не вдалось, тому матч завершився результативною нічиєю 2:2. «Волинь-2» в останніх трьох матчах збодубала лише одне очко і дуже хотіли відчути смак перемоги, вперше з жовтня.

І насправді розпочала луцька молодь досить цікаво. Вже на 10-й хвилині Артур Рябов провив точно під поперечину, але воротар Ігор Фіяло виручив свій колектив. Слідом Миронюк перевірив голкіпера гостей низовим точним ударом. Згодом свій момент мав Ігор Нагорний, який після розрізного пасу Боровця трохи забарився і втратив можливість розстріляти ворота опонентів. А вже перед самою перервою, в компенсований час, Чернов підіграв Кобзарю, той вийшов один на один та завдав влучного удару – 1:0.

Другий тайм «Волинь-2» теж розпочала більш переконливо. Мартинюк пробив вище воріт після подачі штрафного, двічі міг забивати Кобзар, але удар головою виявився заслабким, а при виході сам на сам не зміг переграти голкіпера. Денис Теслюк, вийшов на заміну, трохи не влучив з лінії штрафного у дальню дев’ятку. «Буковина» ж у другому таймі більше відбивалася і лише в самій кінцівці чернівецький колектив заробив кілька кутових поспіль, але це не принесло позитивного результату.

Для чернівецької команди це четверта поразка у сезоні. «Буковина» залишається сьомою, маючи на два очки більше, ніж найближчі переслідувачі.

Волинь-2 (Луцьк) – Буковина (Чернівці) – 1:0
Неділя, 22 листопада 2020 року, 13:30. Луцьк. Стадіон «Підшипник»

Гол: Кобзар, 45+1

Волинь-2 (стартовий склад): Коркодим, Чернов, Сасовський, Мороз, Мартинюк, Кузнєчіков, Рябов, Янчук, Миронюк, Кобзар, Богомаз. Запасні: Савченко, Теслюк, Лучка, Ольхович, Максимчук, Уманец, С.Кристін.
Старший тренер: Альбер Шахов.

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Раулюк, Матвієнко, Орловьский, Мосіюк, Копитов, Нагорний, Боровець, Квасниця, Сивка, Палагнюк. Запасні: Чернятинський, Гакман, Мануїла, А.Рябий, Д.Рябий, Сахнюк.
Головний тренер: Степан Маковійчук.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.