“Джентльмени в ринзі”: шахбокс, нова локація, почесні гості та елітна атмосфера

0

Восьмий вечір боксу “Джентльмени в ринзі” відбувся в новій локації. Цього разу це був чернівецький FLORACLUB!

Окрім нової локації розширилася і географія “Джентльменів”, які стають все багатшими на представників з різних куточків України! Цього разу до серця Буковини завітали учасники з Луганщини, Черкащини, Тернополя, Хмельницького, Києва, Заставни та Івано-Франківська! Ну і, звісно з Чернівців

Восьмий вечір боксу «Джентльмени в ринзі» відрізняється з-поміж усіх інших, попередніх.

 

Вперше в Україні відбулися поєдинки з нового для нас виду спорту – шахбоксПредставив його на розсуд глядачів головний організатор «Джентльменів» – МС України з боксу, тренер боксерського клубу «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін, який до того ж є президентом Федерації шахбоксу України! 

 

Особливої «родзинки» поєдинкам «бокс-джентльменів» додав виступ під час одного вечора боксу на ринзі батька і сина – Міши та Єгора Кісіліци.

 

Спеціальним почесним гостем боксерського шоу став відомий український профі-боксер, один із кращих профі-боксерів Європи, чемпіон світу за версією WBC у на півсередній вазі Віктор Постол, який відвідав Чернівці вперше.

 

Хочеться відзначитись прогрес та розвиток шоу, яке кожного разу стає все цікавішим для всіх шанувальників спорту і здорового образу життя.

 

************

Більше інформації та фото:

От і відбувся в Чернівцях Восьмий вечір боксу "Джентльмени в ринзі"! Цього разу було якоськруто, елітно, «смачно», і це…

Опубліковано Alexandr Pogodin Четвер, 7 листопада 2019 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.