Карате: Як молоді та нові “лідерці” підкорювали Румунію

0

Тріумфально виступили чернівецькі каратисти на «18th BIHOR OPEN CHAMPIONS TOURNAMENT» в місті Орадеа (Румунія).

Змагання, які відбулись під егідою Міністерства національної освіти Румунії 28 вересня. Зібрали близько 500 спортсменів з 14 країн світу (Алжиру, Болгарії, Чехії, Хорватії, Німеччини, Македонії, Молдови, Польщі, Словаччини, Словенії, Сербії, Іспанії, Швеції, України, Угорщини). Спортсмени Спортивного клубу «Лідер» також боролися за перемогу. Цього разу „лідерці” зробили ставку на молодість і дали можливість представити Буковину молодим спортсменам. І як очікувалось їм це вдалося!

Також вже добре відомий СК «Лідер» почав співпрацю з карате-клубом «О’кей» (раніше Kin-Hin), який був заснований 7 років тому у м. Вижниці. Спортивний клуб «Лідер» розпочав співпрацю з Віктором Калинчуком, як з професійним тренером. “Сподіваємось, що ця співпраця стане продуктивною у сфері обміну досвідом” – зазначив новий член родини “лідерів” Віктор Калинчук.

Cпортсмени карате-клубу «О’кей» (м. Вижниця) (тренер Віктор Калинчук) та спортивного клубу«Лідер» (тренер Андрій Антонюк) разом здобули понад 20-ти нагород. Серед призерів: Мокан Микола (два золота), Гончар Ліана (два срібла), Вепрюк Андрій (друге місце – 13 років +60 кг) та Вергелець Максим (третє місце – 11 років абсолют). В сумі у свій актив „лідери” записали 2 золота, 3 срібла та 1 бронзу.

Каратисти з клубу залучили трохи більше людей, що у свою чергу також позитивно вплинуло на результат. Кращими у своїх категоріях стали: Віктор Токар (10 р.), Божена Дутковська (10 р.), Артем Шарабуряк (14 р.), Іван Шагай (13 р.), Роксолана Миронюк (14 р.), Олена Різун (13 р.), Ірина Тураш (15 р.), Анастасія Зварич (15 р.), Олександр Фірчук (12 р.), Соломія Фірчук (11 р.), Ярослав Павлюк (16 р.), Олександра Матейчук (8 р.), Дмитро Дарморіз (8 р.) та Ніка Могурук (10 р.). Каратисти повернулися додому із неймовірним результатом – серед 45 клубів клуб «О’кей» виборов кубок за друге загальнокомандне місце. Тренер клубу Віктор Калинчук завоював срібну та бронзову медаль у категоріях куміте masters.

Хочеться привітати та відзначити маленьких чемпіонів, для яких це були перші кроки на «міжнародній арені» і що саме основне успішні. Як зазначили головні тренери з клубу «Лідер» для молодих спортсменів це був успішний початок міжнародного спортивного сезону 2019 року. А наставникам обох клубів хочеться побажати більше перемог та успіхів в Україні та за її межами.

Leave A Reply

Your email address will not be published.