«БУКОВИНА-РЕТРО» — ЧЕМПІОН УКРАЇНИ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ У ВІКОВІЙ КАТЕГОРІЇ 45+

0

5-6 жовтня у Вишневому відбувся фінальний етап чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45+. Турнір був присвячений пам’яті видатного футболіста Віктора Канєвського. Вже другий рік поспіль найсильнішою командою в цій віковій категорії стала «Буковина-Ретро» з Чернівців, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

За «Буковину-Ретро» на поле вийшли: Микола Дрожжа, Ігор Боровик, Олег Голобуцький, Роман Костюк, Євген Найданов, Сергій Нагорняк, Володимир Павлов, Володимир Ступар, Василь Тофан, Віктор Уляницький, Едуард Цихмейструк, Мірча Радип, Іван Семенчук, Григорій Токар. Головний тренер команди – Валерій Сарафінчан.

На своєму шляху до перемоги «Буковина-Ретро» перемогла «Пирятин-Полтавщина» (Пирятин), «Абориген» (Луцьк) та збірну Миколаївської області. Цікавий факт: обидві перемоги «Буковина-Ретро» здобула у вкрай напруженій боротьбі, при цьому не забивши та не пропустивши з гри жодного м’яча.

Оскільки, основний час фінальної зустрічі закінчився з „нульовим” рахунок. Долю трофею вирішила серія пенальті. Завдяки впевненій грі голкіпера та командному духу наші гравці перемогли в „футбольній лотереї” – 4:1.

Матчі 1/2 фіналу

«Буковина-Ретро» – «Пирятин-Полтавщина» – 0:0, по пенальті 5:4.

Збірна Миколаївщини – «Абориген» – 0:4

Голи: Карпюк, Климків, Кохановський, Михальчук.

Матч за 3-тє місце

«Пирятин-Полтавщина» – Збірна Миколаївщини – 5:0

Голи: Лупінос – 4, Гуменюк.

Фінал

«Буковина-Ретро» – «Абориген» – 0:0, по пенальті 4:1.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.