«Буковина» похитнула статус лідера

0

 «Буковина» завітала в гості до командияка вперше з 3-го туру стала лідером турнірної таблиці. Тому матч „апріорі” обіцяв бути не простим. 

 

Вже на другій хвилині після кутового Власюк підібрав м’яч і прострілив на Тимошенкоякий направив м’яч в штангу.  Але поки господарі давили, «Буковина» втеклав першу контратаку і відкрила рахункок. Жумига з центру поля дав розрізну передачу в штрафний майданчика, звідки Тарас Сивка абсолютно зряче, лівою ногою запустив м’ячв дальню „дев’ятку” – 0:1. Після голу господарі відверто «попливли» на кілька хвилин вони абсолютно втратили концентрацію, внаслідок чого на 10-й хвилині могли пропустити й другий гол. Палагнюк протаранив захисника і завдав удару з гострого кутаале влучив у поперечку.

 

Можливо саме цей момент змусив житомирців прокинутись”. Після ауту на правому фланзі Корохов зробив навісну передачу, захисники абсолютно невдало скинули м’яч на дальню штангу, звідки Дмитро Задерецький з першого дотику закинув м’яч у ворота – 1: 1.  Далі пішла серія ударів поворотах МедведєваАле як не старались Швець, Корохов, Власюк та Боровець круглий” не ліз у ворота.  Відчутного спокою в грі не було до кінця тайму«Полісся» старалось позиційно контролювати гру,але як тільки виникала можливість Сантрапинських, Крашневскій, Сівка та Палагнюк поспішали втекти до штрафного майданчику суперника.  

 

Другий тайм лідери таблиці почали цікавіше і помітно підвищили темп. Тому на 56 хвилині після повторного закидання в штрафну від Тимошенко м’яч потрапив до Галенко, а Ярослав в черговий раз перевірив міцність поперечки. А ось «Буковина» наглухо замкнулась в захистіТому коли господарі кинули в гру свої заміни, утримувати рахунок ставало все важче. «Свіжий» Семчук пройшов по лівому краю і зробив простріл на який відгукнувся ГаленкоМ’яч  зрикошетив від Терзі і влучив у ворота – 2: 1.

 

Але відсвяткувати, перемогу господарям не судилось. На 87 хвилині Сівка зробив м’ягкий навіс і одразу три гравці «Буковини» без перешкод пішли на удар. Першим з них виявився Даніел Раулюк і саме він головою відправив м’яч у сітку – 2: 2.  

 

«Буковина» своїм виступом неочікувано змогла похитнути статус лідер своє турнірної таблиціХоча «Буковина» залишається в малоприємній компанії аутсайдерів, але хочеться відзначити характер й волю наших земляків та побажати їм не збавляти темп

 

 Полісся (Житомир) – Буковина (Чернівці) – 2: 2

 

Голи: Задерецький, 14, Галенко, 83 – Сивка, 3, Раулюк, 87

 

 15:00. м Житомир. Стадіон «Спартак-Арена»

 Арбітр: Сергій Подригуля (Луцьк)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.