Футбол: 24 серпня у Глибоці – фінал Кубка області 2019 (відео, фото)

0

У фіналі Кубка області 2019 з футболу 24 серпня у Глибоці – один з лідерів крайового аматорського футболу останніх сезонів та представник другого обласного дивізіону «Старий Вовчинець» (переможці Ліги чемпіонів районів 2013 та 2015).

Святкування Дня Незалежності України-2019 для Федерації футболу Чернівецької області пройде яскраво й багато, оскільки, окрім державного свята, Буковина матиме ще й своє, особисте! Саме 24 серпня відбудеться фінал Кубку Чернівецької області-2019 з футболу серед аматорів, у якому зустрінуться ФК «Волока» і ФК «Старий Вовчинець».

Фінал вже передбачається цікавим, навіть ще до початку самого матчу, і цьому є кілька причин! По-перше, це буде таке собі дербі Глибоцького району, адже обидва фіналісти представляють саме Глибоччину! По-друге, це буде поки що безпрецедентний поєдинок через те, що  зустрінуться команди різних дивізіонів – вищого й нижчого: нагадаємо, «Волока» представляє Суперлігу, а «Старий Вовчинець» – Першу лігу обласного футболу, і це для Буковини буде вперше!

Ну і місце проведення фінала Кубку області теж є дуже цікавим! Вже другий рік поспіль ФФЧО в рамках популяризації футболу в регіонах презентує фінальну гру аматорського Кубку Чернівецької області в районних центрах. Якщо минуло річ фінал КО приймав Кіцмань, причому якраз у День святкування Дня міста, то цього року фінальна битва відбудеться у місті Глибока – центрі найсильнішого у плані футболу району Чернівецької області. Та й символічно, що у фіналі в Глибоці зійдуться представники саме цього району!

«Волока» розбила у півфіналах ще одного «земляка» з Глибоччини – ФК «Тереблече». Вдома волочани перемогли з доволі переконливим рахунком 4:1, а на виїзді зіграли внічию 2:2. Інший фіналіст – «Старий Вовчинець» – насправді мав лише одну півфінальну гру. На виїзді команда з Глибоччини розгромила представника Суперліги «Золотий колос» із Строїнців 0:4 і за такого результату у суперника вже не було необхідності з’являтися на матч-відповідь.

Отже, завтра, 24 серпня, о 17:00, у День Незалежності України чекаємо на всіх шанувальників буковинського футболу на фінальній грі Кубку Чернівецької області серед аматорів у Глибоці. На вас очікують цікава, принципова гра, святкова атмосфера, море позитивних емоцій і ще багато інших приємностей! – зазначає АЛЬБЕРТ-ДЖУНІОР (A-3 SPORT MEDIA PRODUCTION, ffbuk.org.ua)

***

Фінал, смт. Глибока
ФК Волока – ФК Старий Вовчинець – 1:0 (Володимир Найко, 73 пен.).

***

Усі результати і календар дивіться тут:

***

Фото:

***

Відео:

***

***

Кубок області з футболу 2019 розіграли у Глибоці (фото, відео)

***

Кубок області з футболу 2019 (календар, результати)

***

У фіналі Кубка області 2018 забили по голу в кожному таймі (відео, фото)

***

Відео: «Дрім-Тім» – «Старий Вовчинець» (фінал Ліги чемпіонів Буковини 2013)

***

Футбол: Кубок Чернівецької області (усі переможці)

****

Кубок області 2019: визначились півфіналісти, не без «оау»! (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.