Перемоги і рекорди буковинців на «Molokiya Lviv Half Marathon 2019»

0

І на «Molokiya Lviv Half Marathon 2019» у Львові не обійшлось без «буковинських автографів успішності»;)

Минулого року цей напівмарафон виграла серед жінок чернівчанка Юлія Профіс (Заєць).

Цього разу зірковий бігун Іван Гешко, який після закінчення кар’єри у професійному спорті підтримує форму і участю у пробігах пропагує здоровий спосіб життя, з результатом 1:14,55 виграв свою вікову номінацію і посів 8 місце серед всіх учасників (абсолютну перемогу святкував Богдан-Іван Городиський, який представляє тепер столицю, – 1:06,46).

Один з найактивніших чернівецьких пропагандистів оздоровчого бігу – «бігун-філософ» Яків Філіпов на «Molokiya Lviv Half Marathon 2019» подолав дистанцію за 1.30,28 і посів загальне 76 місце.

Приємно вразила знана вже за іншими рекордами і «маленькими подвигами» Глорія Польова. Донька власника «Льодового майданчика» Павла Польового і відомої ведучої та співачки Діани Польової (Корсун) стала наймолодшою учасницею, яка подолала напівмарафонську дистанцію 21,0975 км – за 3 год. 40 хв. 33 сек. Долала вона дистанцію з батьком, який в коментарі SportBuk.com зазначив, що вони з донькою спеціально не готувалися до напівмарафону, проте планують найближчим часом пробігти і десятку в Тернополі: «Все почалося якраз тоді, коли Глопія стала наймолодшою учасницею «Буковинської милі» у 2013 році – у віці 23 дні. Потім я трохи брав участь у колективних оздоровчих пробіжках. Але не довго. Глорія займається різними видами спорту, проте окремо бігом не займається. Звісно, ми не весь час бігли – трохи бігли, трохи йшли. Цього року у нас три пробігі заплановані були – «Біг Миру», Львівський напівмарафон і наступної неділі Тернопільський напівмарафон, де плануємо подолати 10 км», – зазначив Павло Польовий.

***

***

***

А ось ще відомі чернівчани «засвітились» у Львові. В естафеті перемогу святкувала збірна прикордонних військ України, до складу якої увійшли і двоє представників Чернівецького прикордонного загону – Сергій Дуган та Ігор Мартинюк. Вітаємо!

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.