На що готові футболісти заради чемпіонства у Суперлізі 2019: хто більше?:)

0

Після виїзної перемоги у новоселицькому дербі та виходу в лідери Суперліги 2019 коментар SportBuk.com дали гравці ФК «ШКВАЛ» (Чорнівка) – колишні футболісти «Буковини» Володимир Кифяк та Дмитро Мельничук.

Володимир Кифяк: «Дуже приємно, що команда вийшла на перше місце. Те, що забив? Звичайно приємно, я для цього і виходжу на поле, щоб забити, щоб допомогти команді перемогти! Начебто виходить, але зупинятися не збираюся, плани у нас великі».

Дмитро Мельничук: «Звичайно, щасливий, команда виграла, вийшла на перше місце, та й саи забив гол. У чому секрет успіху команди? У нас рівна команда, без якихось колишніх зірок чернівецького футболу. Ми просто виходимо на кожен матч з бажанням перемогти, віддаючись на поле на всі 100 відсотків. І точно ми нікого не боїмося. Восени будемо рахувати курчат, але особисто для мене є перше місце і всі інші».

Знаючи веселий характер хлопців і схильність до всіляких прикольних парі, SportBuk.com скористався можливістю задали їм і майде пповокаційне запитання – а на що готові, якщо станете чемпіонами Суперліги 2019?

Володимир Кифяк: «Готовий замінити на певний час назву свого агентства нерухомості “Пентхаус”, на “Чорнівка – чемпіон”.

Дмитро Мельничук: «Ну, я тоді готовий цілий день стояти з плакатом на в’їзді у Волоку: ФК ШК.Вал – Чемпіон))»

А цікаво, на що готові інші футболісти у разі чемпіонства – що готові пообіцяти сьогодні заради цієї солодкої мети?;)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.