І ліга (U-19): «Буковина» завершує груповий етап ЧУ-2019 лідером (відео)

0

На фініші групового етапу юніорської першості України 2018/19 з футболу U-19 серед команд І ліги чернівецька «Буковина» 22.05.2019 р. приймала на штучному полі ФОК «Олімпія» хмельницьке «Поділля».

Підопічні Сергія Гамаля змогли «результативно розбити» структуровану масовану оборону гостей лише під завісу зустрічі. Валентин Рудич скористався тим, що суддя не попросив виконувати штрафний по свистку і, поки кіпер хмельничан розставляв стінку, влучно пробив лівою ногою у дальній правий кут воріт.

Після перерви красень-гол зі штрафного забив і Даніель Раулюк. А остаточну крапку поклав капітан «Буковини» Василь Гакман, який, до слова, «мав би» забити ще декілька голів. Як і його партнери по команді – з реалізацією створених моментів господарі поля мали проблеми.

Отож, перемога 3:0 дозволила зберегти за собою лідируючу позицію на фініші групового етапу. Чекаємо тепер жеребкування вирішальної частини змагань. Минулого сезону, нагнадаємо, чернівчани приймали фінальну частину і здобули «бронзу», хоча багато хто вважав, що вони мали би мінімум зіграти у фіналі.

18 тур

22-05-2019    

Адреналін Луцьк – МФА Мукачево – 1:0

Гірник Новояворівськ – Прикарпаття І.-Франківськ

Ніка І.-Франківськ – Динамо Львів – 5:0

Буковина Чернівці – Поділля Хмельницький – 3:0 ВІДЕО

На етапі плей-оф «Буковина» зіграє з другим місцем з підгрупи 2 («Колос», Ковалівка). Перший матч 27.05.19 на виїзді, повторний 31 травня у Чернівцях. Усі пари і розклад ігор можна подивитися тут:

Календар ігор, результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

ВІДЕО:

***

***

***

Сергій Гамаль

***

Владислав Ватаманюк (через травму пропускав і цей матч, другий у спсику бомбардирів нашої групи)

***

Марсель Павлюк (шанувальник футболу)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.